Prémium kapu szerelés Győrben: Az elegancia új szintje!

Védjed otthonodat betörések ellen! Kérj ingyenes konzultációt!

Hogyan találj megbízható kapuszerelő?

Fedezze fel a legjobb szakembereket Győrben és váltsa valóra álmai projektjét! Válassza a mi szolgáltatásunkat, ahol garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb szakembert minden igényéhez. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy bármilyen egyedi tervezésről, mi segítünk megtalálni az ideális szakembert a legjobb áron. Ne vesztegesse az időt az interneten való keresgéléssel, hagyja, hogy mi megtaláljuk Önnek a legkiválóbb szakembert, aki garantáltan a legjobb minőséget nyújtja. Áraink rugalmasak és versenyképesek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Ne habozzon, hívjon minket még ma és kezdje el megvalósítani álmait!

10 kapuszerelő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Zoran

Zoran

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kapu szerelés?

18100 - 33900 Ft/munkaóra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kapuszerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kapuszerelőt!

Elektromos kapuk javítás, telepítése az egész országban, garanciával. Távirányító pótlás. Elektromos kapuk telepítése és javítása, több éves tapasztalattal, garanciával, országosan. Garancia. Rövid határidő. Gyors ajánlatkérés.

 • Kapu szerelés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szìvessen fogok újból erre a helyre menni, mert jó tapasztalatokat szereztem ezen a helyen !!

Rendeljen most kis- és nagykaput biztonsági tárral és zárbetéttel felszerelve! Drótfonatos kapuk. Kerítéspaneles kapuk. Mezőgazdasági kapuk. Országos szállítás. Korrekt árak.

 • Kapu szerelés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó minöségi munkát végeznek!!

Uszókapuk, tolókapuk, szárnyaskapuk forgalmazása és beépítése kedvezményes áron. Kling szekcionált garázskapuk, termékek -15%, -30%-os kedvezménnyel! Kling garázskapu akció! Garázskapu+beépítés. Ipari garázskapuk. Kapunyitó automatikák.

 • Kapu szerelés

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett vagyok az új kerítéssel. Minden a megbeszéltek szerint történt. Igényes munkavégzés és jó kommunikáció jellemzi a céget.

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi...

 • Kapu szerelés

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

I recommend! They have a lot of varietes.

Minőségi termékeinket az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! Minőségi termékeink, az eddigieknél is gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készülnek! Ajánlatkérés egyszerűen. 10% hűség kedvezmény. Valódi minőség.

 • Kapu szerelés

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Rendeltem náluk 2m magas kerítést.Van ~30cm lejtése a teleknek, kértem, hogy szintezzék ki, tegyenek be plusz táblát, ahol kell. Nyilván nem ingyen. Hiába, mert szintezni nem tud. Kértem azt is, hogy süllyesszék 20cm-t. Jött is a panasz, hogy olyat sem tud, mert 250cm az egész oszlop. Ezután jön nekem azzal, hogy Mészáros Lőrincnek jó volt így, nekem is jó lesz. Annyit mondtam rá, hogy köszönöm, nem kérem. Senkinek sem ajánlom, nem képes olyanra elkészíteni a munkát, amilyenre a megrendelő kéri.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kapuszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kapuszerelő kapu szerelés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kapu szerelés: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a kapu szerelés átlagos ára 5600 - 10500 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Győrben?

Most 50 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KAPU SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő feladattal bízható meg bátran: kapu szerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi lakatos segítségét?

Egy jó lakatos a kapu szerelés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor lakatost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas