Töltse meg életét könnyedséggel és biztonsággal: Távirányítós kapuk Győrben: Tegye a lakását okosabbá!

Élvezze a modern technológia kényelmét és a távirányítós kapu előnyeit! Kérjen most árajánlatot a szerelésre!

Hogyan találj megbízható kapukészítő?

Fedezze fel a legjobb szakembereket Győrben és váltsa valóra álmai projektjét! Válassza a mi szolgáltatásunkat, ahol garantáltan megtalálja a legmegfelelőbb szakembert minden igényéhez. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy bármilyen egyedi tervezésről, mi segítünk megtalálni az ideális szakembert a legjobb áron. Ne vesztegesse az időt az interneten való keresgéléssel, hagyja, hogy mi megtaláljuk Önnek a legkiválóbb szakembert, aki garantáltan a legjobb minőséget nyújtja. Áraink rugalmasak és versenyképesek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Ne habozzon, hívjon minket még ma és kezdje el megvalósítani álmait!

9 kapukészítő most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Zoran

Zoran

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Mennyibe kerül a távirányítós kapu szerelés?

22700 - 42600 Ft/munkaóra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kapukészítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kapukészítőt!

Úszókapu gyártást & kivitelezést vállalunk személyre szabott kéréseket kielégítve. Hívjon! Levegőben úszó kovácsoltvas & ingatlanához igazodó borítással ellátott úszókapu gyártás. Teljeskörű kivitelezés. Kedvező árak. Hosszú élettartam. Szakszerű telepítés.

 • Távirányítós kapu szerelés

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Óriási választék, raktárkészlettel! Hozzáértő eladók. Igazi profik!

Egyedi kovácsoltvas kerítések-korlátok gyártása és kivitelezése. Gyártástól a telepítésig.

 • Távirányítós kapu szerelés

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hajdúszoboszló **** Márvány Panzió wellness teraszához vásároltam a cégtől WPC burkolatot örülök hogy tőlük vásároltam korrekt segítő kész személyzet szakszerű tanácsokkal láttak el és így ennek köszönhetően a végeredmény magáért beszél nagyon szép igényes lett a wellness környezete .Köszönöm a sok segítséget és hozzáértő tanácsot a vezetőségnek valamint kollégáiknak!

Gyors és igényes kivitelezés. Teljeskörű szolgáltatás. Megbízható, kulturált csapat. Otthonfelújítási támogatásra is elszámolható. Kérje felmérésünket most.

 • Távirányítós kapu szerelés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt kiszolgálás, jó árak.

Andor
2 éve

Kerítések és kapuk széles körű választéka! Nálunk minőség a legfontosabb! 10 év garancia! Modern és Kovácsoltvas kerítések, korlátok széles körű választéka nálunk egy helyen! Típusok: Stílusos kovácsoltvas, Egyedi korlátok&kerítések, Modern Korlátok&kerítések.

 • Távirányítós kapu szerelés

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nem voltam egyszerű eset, mert szűz parcellán építkeztem, fatuskókkal, dimbes-dombos domborzati viszonyok mellett. A Ker-x-esek segítettek műszeres támogatással vízszintessé varázsolni, és az útban lévő tuskók/gyökerek ellenére egy nagyon szép, egyenes kerítést varázsoltak köré, távirányítós úszókapuval. Ha egy ismerősöm kerítésen gondolkozik, nem kérdés, hogy kit fogok ajánlani :)

Kerítések és kapuk széles körű választéka! Nálunk minőség a legfontosabb! 10 év garancia!

 • Távirányítós kapu szerelés

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Maglóca Község Önkormányzata nevében szeretném megköszönni az új játszóterünk kerítésének kifogástalan, precíz, gyors és szakszerű kivitelezését. Az elvégzett munka alapján továbbra is számítunk Önökre. Minden önkormányzatnak, cégnek, magánszemélynek csak ajánlani tudom a Ker-x Pro Hungary KFT. munkáját. Az Önkormányzatok minden téren számíthatnak a kifogástalan kivitelezésre ha a magnyert MFP pályázatok során a Kft.-vel kötnek szerződést. Utóljára még egyszer a falunk nevében KÖSZÖNÖM ! Tisztelettel

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kapukészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kapukészítő távirányítós kapu szerelés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Távirányítós kapu szerelés: mennyi az ára Győrben?

Győrben a távirányítós kapu szerelés átlagos díja 9400 - 17700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Győrben a távirányítós kapu szerelés szolgáltatáshoz már 59 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Győrben?

Ebben a pillanatban 45 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÁVIRÁNYÍTÓS KAPU SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek lakatost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált lakatost megbíznod ha a következőre van szükséged: távirányítós kapu szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lakatos?

A jó lakatos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: lakatos?

Ha egy megfelelő lakatos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A távirányítós kapu szerelés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas