Teljes körű kerítés tervezés Győrben. Az Ön igényeire szabva!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 68 építészmérnök közül, 2600-5000 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a kerítés tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Győrben környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

10 építészmérnök most online

Geza

Geza

Ingyenes kiszallas.

Zoran

Zoran

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kerítés tervezés Győrben?

2600 - 5000 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Az egész országban vállaljuk szolgáltatásainkat.

 • Kerítés tervezés

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Mindig gyorsak, korrektek, a Volvohoz maximálisan értenek. Gyorsan fogadnak és oldják meg a problémát. Nem a lehúzásra mennek és nem csapják be az autótulajdonost. Érdemes intézni a hazautat a leadott autónk után, mert az elhelyezkedés miatt semmi tömegközlekedés nem áll rendelkezésre a közelben-távolban.

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése szállodákhoz és lakásokhoz. Tervezzen velünk! Ingyenes helyszíni felmérés és látványtervezés igényeinek megfelelően.

 • Kerítés tervezés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett vagyok. Azt ígérték, hogy délutánra kész lesz és kész lett. Nem indult az autóm, kijöttek, elvitték, megcsinálták az önindítót és még aznap mehettem érte.Még az ára sem volt borzasztó. :-)

Főként Pest megyében, Budapesten, de az országban máshol is szívesen vállalok lakberendezési munkákat, legyen az családi ház, hétvégi ház, orvosi rendelő, iroda. Több éves tapasztalattal rendelkezem, lakberendező programmal tervezek: 3d képek, falnézetek, álmennyezeti tervezés villamossági tervvel, burkolat kiosztási tervek, bútortervek asztalos részére egyedi méretekkel, akár tanácsadást is vállalok helyszínen, ha elakadtál. Saját asztalos csapat segíti munkámat, melynek nagyon örülök, mert gördülékenyebben megy a munka.

 • Kerítés tervezés

  10200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Rendes srácok!

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!

 • Kerítés tervezés

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok elégedve

Lakberendezési tanácsadás • Stílustanácsadás • Egyedi bútortervezés • Lakberendezési tervezés, látványtervezés Mindig is inspirált az emberekkel való foglalkozás, illetve az, hogy álmaik, vágyaik megvalósulásában segíteni tudjak. A lakberendezésben számomra legfontosabb a funkcionalitás, a harmónia megteremtése és a költséghatékonyság. Minden kihívás alkalmával előhozom az Ügyfelekből azt, ami bennük rejlik. Keressen bizalommal! ,,Az otthonunk, a belsőnk tükre”

 • Kerítés tervezés

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt, viszont a helyszínen derült ki hogy idő hiányában plusz javítást nem tudnak elvégezni (futómű állítás) úgy hogy egy hétre előre kellett bejelentkezni. Ellenben szemrevételezésért felszámol + 3000 körüli összeget. 🙃

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök kerítés tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés tervezés: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a kerítés tervezés átlagára 1800 - 3300 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan válasszunk Győrben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Győrben?

Jelenleg 46 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt keresned amennyiben a következőre van szükséged: kerítés tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a kerítés tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor építészmérnökt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas