Konyha burkolás Győrben gyorsan és hatékonyan!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Konyha burkolás Győrben - több mint 66 szakember közül választhat. Tökéletes megoldás otthonába. Kérjen ingyenes árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 konyhaburkoló most online

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Marton

Marton

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a konyha burkolás Győrben?

2300 - 4400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaburkolóok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaburkolót!

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Minősített szakemberek. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Konyha burkolás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon rendes segitokesz csapat 😊

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Konyha burkolás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves és udvarias kiszolgálás, minőségi termékek jő áron. Szakértő segítség.

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést. Teljeskörű minőségi kivitelezés, referenciákkal rendelkező megbízható vállalkozótól.

 • Konyha burkolás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás, extra aji a kis porontynak

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Lépcsőburkolat. Fa lépcsőburkolat.

 • Konyha burkolás

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm az igényesen elvégzett munkáját. Keze nyomán megújult a parketta, ezáltal barátságos otthon benyomását kelti a szoba, berendezés előtt is. Hiába, a csaphornyos, tömörfa parkettának - szerintem-nincs párja. Mindenkinek ajánlom a Szente Mestert!

Lapraszerelt formában, azonnal szállításra készen. Segítünk a beszerelésben is. A FloorPack raktérburkolat lapraszerelt formában, azonnal szállításra kész.

 • Konyha burkolás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A Qjob keresőn keresztül találtam összeszokott csapatára kb. 100m2 térkövezés kapcsán. Nagyon pozitív benyomást tett rám, hogy az első beszélgetéstől kezdve, mindig minden úgy történt, ahogy Sándor mondta, a szót minden esetben követte a tett. A csapat munkatempója, hozzáértése kifogástalan volt, a menet közben felmerült egyéb munkákkal kapcsolatos rugalmasságuk és segítőkészségük minden várakozásomat felülmúlta, ráadásul ez a végösszegben sem okozott semmilyen változást az eredeti árajánlathoz képest. Azon túl, hogy a végeredmény hibátlan lett, emberileg is nagyon elégedetett vagyok Sándorral és a csapatával. Csak ajánlani tudom Őket azoknak, akik hasonló minőségre vágynak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló konyha burkolás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyha burkolás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a konyha burkolás átlagára 2600 - 5000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Győrben a konyha burkolás szolgáltatáshoz már 59 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Győrben?

Ebben a pillanatban 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával bízható meg bátran: konyha burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

Egy megbízható burkoló pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: burkoló?

Ha egy megbízható burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A konyha burkolás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas