Teljes körű wc burkolás Győrben. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj wc burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keressen szakembereket WC burkolás munkáihoz Győr városában! Több mint 60 profi közül választhat. Garantált minőség és versenyképes árak! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 wc burkoló most online

Karoly

Karoly

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a wc burkolás Győrben?

1300 - 2400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc burkolók Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező wc burkolót!

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • WC burkolás

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Maximalis elegedettseg

Tekintsék meg referencia munkáinkat és ajánlásainkat! Akár szűk helyeken is van megoldás! Lépcsőink tervezése során a legfontosabb tényezők a biztonság és a kényelmes használat! Egyedi igények szerint. Vagy vintage stílusban!

 • WC burkolás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szeretek itt vásárolni. Gyors és kedves a kiszolgálás. Mindenre találnak megoldást.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 95 visszatérő ügyfél. Ország teljes területén. Tételes árajánlat. 15 év szakmai tapasztalat.

 • WC burkolás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Remek családi vállalkozás.

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Útépítés. Mart aszfaltozás. Aszfaltozás. Térkövezés. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • WC burkolás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, udvarias, gyors kiszolgálás. Szakszerű tanácsadás. Hatalmas választék. Az áraik közép fekvésűek. Ugyan azt a terméket drágábban és olcsóbban is be lehet szerezni. Sajnos a vállalt határidőket azonban nem mindig tudják tartani, ezért a megrendelésnél érdemes 1-2 hét csúszással számolni. Összességében mindenkinek ajánlom a boltot, első sorban a szakszerű tanácsadás, a kiszolgálás és a hatalmas választék miatt.

Fedezze fel a padlóburkolatok széles választékát és találja meg álmai padlóját. A padló az otthon belső terének alapja, nálunk megtalálja az igazit. Van közel kereskedő.

 • WC burkolás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos nekem nem volt akkora szerencsém mint az itt véleményezők nagy többségének. Terveztetni akartam, vásárolni, majd kiviteleztetni velük, igaz csak egy fürdőszobát egy újépitésű házban. Rohangáltattak föl-alá, hogy tervrajz meg pontos méret, meg üveges, meg stb ... Eljutottunk oda hogy tervezzünk, majd a tervező hölgy teljes képtelenségekkel állt elő, pl. hogy 40cm-en menjek be a zuhanykabinba. Mire ötödik vagy hatodik találkozásunkra a hölgy közölte hogy nem tudják vállalni. Még hozzátette hogy meglévő szerződéseket is vissza kell mondania, mivelhogy érkezett nekik nagy megrendelés és a kicsikkel nem tudnak foglalkozni. Ebben a hozzáállásban én nem látom az öt csillagot...Ez sajnos számomra csak ⭐.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj wc burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló wc burkolás közben Győrben