Konyhaszekrény felújítás Győrben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaszekrényfelújító szakembert?

Ne menj tovább, válassz a Qjob legmegbízhatóbb szakemberei közül! Hirdesd meg a feladatot és kérj ajánlatot most, hogy minőségi munkát, garanciát és versenyképes árakat kapj a konyhaszekrény felújításához Győrben. Ha még nem tudod, hogyan kezdd el a szakemberkeresést, csak mondd el nekünk a problémádat és a Győr környéki szakembereink azonnal reagálnak árajánlataikkal a feladat megoldására. Mielőtt döntesz, ellenőrizd a szakemberek profilját, olvasd el az értékeléseket és kérj további információkat is! Az egész KÖLTSÉGMENTES! Válassz a legjobbak közül!

10 konyhaszekrényfelújító most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a konyhaszekrény felújítás Győrben?

21800 - 40800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaszekrényfelújítók Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaszekrényfelújítót!

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Komódok, Tv állványok, Éjjeli szekrények, Szekrények, Vitrinek, Asztalok, Padok.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves és megbízható emberek, gyors és tiszta munkát végeznek.

Küldje el elképzelését méretekkel és egy személyre szabott 3D látványtervet küldünk Önnek

 • Konyhaszekrény felújítás

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkész, barátságos kiszolgálás, jó árak, nagy választék.

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon pontos és lelkiismeretes! Nem ad ki rossz munkát a kezéből, inkább több időt szán rá. Segítőkész és nagyon precíz. Nem fogad el pénzt előre, inkább elmegy a hozzá nem értőkkel (mint én 😉), akik nem tudják, hogy mit kell venni a szakboltba. Csak ajánlani tudom.

Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését. Rövid határidővel, kedvező árakon összerakjuk lapraszerelt bútorait. Hívjon most! Bútorszerelés. Árak. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Konyhabútor szerelés, Referenciák.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Segitőkészek.

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Konyhaszekrény felújítás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

lapszabászat, egyéb kiegészítők

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaszekrényfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor konyhaszekrény felújítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a konyhaszekrény felújítás átlagos díja 16700 - 31400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan választhatunk Győrben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorrestaurátort Győrben?

Jelenleg 49 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor ezzel a feladattal bízható meg: konyhaszekrény felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy megbízható bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorrestaurátort hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas