Lakás átalakítás tervezés Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 58 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 600-1100 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 lakberendező most online

József

József

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Győrben?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. tervezés. családi ház felújítás. felújítás. Szolgáltatások: Realisztikus látványterv, Visszafogott elegancia.

 • Lakás átalakítás tervezés

  10200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

István ígért határidőre készült el a kiadott munkával, a beázás és a horonyjavításokat, valamint egy kis helyiség kartonozását is szakszerűen kivitelezte. Elégedettek vagyunk munkájával, máskor is felkérnénk hasonló javításokra.

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. tervezés. felújítás.

 • Lakás átalakítás tervezés

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Profi, gyors kedves kiszolgálás. Árban is korrekt. Következőre is oda viszem a kocsim.

Felfrissítené otthonát, új házat vásárolt? Vegye igénybe belsőépítész szolgáltatásomat! Ismerje meg referencia munkáimat és szakmai kompetenciáimat oldalamon, lépjünk kapcsolatba. Belső építészet. Home Staging. Iroda tervezés. Generálkivitelezés. Green Wall.

 • Lakás átalakítás tervezés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkész

A lakásfelújítás a megrendelők többségének komoly feladatot jelent, ami számtalan esetben rengeteg stresszhelyzettel jár. Ezt a feladatot szeretnénk az Ön számára is könnyen kezelhetővé tenni azáltal, hogy a felméréstől, illetve az első megbeszéléstől kezdve segítséget nyújtunk minden döntésében. Gondot okoz a színek kiválasztása? Tanácstalan a stílus meghatározásában? Egy teljes felújítás még nem aktuális, de egy kis változtatás/ frissítés már jól jönne? Szolgáltatásaink a lakásfelújítás, korszerűsítés minden szegmensét felölelik, így bármely munkafolyamatot el tudunk végezni Önnek, Ön helyett.

 • Lakás átalakítás tervezés

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan és szépen dolgozott, nálunk parketta felújítását végezte el.

Megbízható belsőépítész vállalat. 30 év tapasztalat. Kedvező áron. Ingyenes tanácsadás.

 • Lakás átalakítás tervezés

  9000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt szakember. Nagyon meg voltam elégedve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a lakás átalakítás tervezés átlagára 600 - 1100 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Győrben?

Jelenleg 46 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: lakás átalakítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi lakberendező segítségét?

Egy megbízható lakberendező a lakás átalakítás tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: lakberendező?

Ha a legjobb lakberendező segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A lakás átalakítás tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas