Minőségi lakás tervezés Győrben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kertészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 79 belsőépítész közül, 600-1200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 belsőépítész most online

József

József

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a lakás tervezés Győrben?

600 - 1200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertészek Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

Az egész országban vállaljuk szolgáltatásainkat.

 • Lakás tervezés

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Mindig gyorsak, korrektek, a Volvohoz maximálisan értenek. Gyorsan fogadnak és oldják meg a problémát. Nem a lehúzásra mennek és nem csapják be az autótulajdonost. Érdemes intézni a hazautat a leadott autónk után, mert az elhelyezkedés miatt semmi tömegközlekedés nem áll rendelkezésre a közelben-távolban.

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése szállodákhoz és lakásokhoz. Tervezzen velünk! Ingyenes helyszíni felmérés és látványtervezés igényeinek megfelelően.

 • Lakás tervezés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett vagyok. Azt ígérték, hogy délutánra kész lesz és kész lett. Nem indult az autóm, kijöttek, elvitték, megcsinálták az önindítót és még aznap mehettem érte.Még az ára sem volt borzasztó. :-)

Főként Pest megyében, Budapesten, de az országban máshol is szívesen vállalok lakberendezési munkákat, legyen az családi ház, hétvégi ház, orvosi rendelő, iroda. Több éves tapasztalattal rendelkezem, lakberendező programmal tervezek: 3d képek, falnézetek, álmennyezeti tervezés villamossági tervvel, burkolat kiosztási tervek, bútortervek asztalos részére egyedi méretekkel, akár tanácsadást is vállalok helyszínen, ha elakadtál. Saját asztalos csapat segíti munkámat, melynek nagyon örülök, mert gördülékenyebben megy a munka.

 • Lakás tervezés

  10200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Rendes srácok!

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!

 • Lakás tervezés

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok elégedve

Lakberendezési tanácsadás • Stílustanácsadás • Egyedi bútortervezés • Lakberendezési tervezés, látványtervezés Mindig is inspirált az emberekkel való foglalkozás, illetve az, hogy álmaik, vágyaik megvalósulásában segíteni tudjak. A lakberendezésben számomra legfontosabb a funkcionalitás, a harmónia megteremtése és a költséghatékonyság. Minden kihívás alkalmával előhozom az Ügyfelekből azt, ami bennük rejlik. Keressen bizalommal! ,,Az otthonunk, a belsőnk tükre”

 • Lakás tervezés

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, korrekt, viszont a helyszínen derült ki hogy idő hiányában plusz javítást nem tudnak elvégezni (futómű állítás) úgy hogy egy hétre előre kellett bejelentkezni. Ellenben szemrevételezésért felszámol + 3000 körüli összeget. 🙃

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész lakás tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás tervezés: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a lakás tervezés átlagos ára 600 - 1200 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek belsőépítészt Győrben?

Jelenleg 45 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk belsőépítészt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható belsőépítészt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: lakás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi belsőépítész segítségét?

Egy profi belsőépítész a lakás tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: lakás tervezés?

A lakás tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy belsőépítészt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas