Nappali világítás tervezés Győrben tapasztalt szakemberekkel!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 69 lakberendező közül! Korrekt nappali világítás tervezés árak — 5800-10800 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Győrben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 lakberendező most online

József

József

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

erdekel.

Mennyibe kerül a nappali világítás tervezés Győrben?

5800 - 10800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Kifogástalan anyaghasználat, minőség és luxus kivitelezés. Kérjen ajánlatot! Egyedi és extrém ötletektől sem riadunk vissza. Rugalmasság, flexibilitás. Teljes kivitelezés. Közös tervezés. Alkalmazkodunk igényeihez.

 • Nappali világítás tervezés

  12000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonhívásomat követően már másnap kaptam időpontot. A szerviz jó felszerelt és patika tisztaságú, profik és becsületesek. Reggel 8 órára vittem az autóm és délután 13 órára el is készült. A szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok, hisz nem csak gyorsak ha nem 1 év garanciát is vállalnak az elvégzett munkájukra és ráadásul a részecskeszűrő tisztítás ára is kedvező volt. A céget és szolgáltatását csak ajánlani tudom.

i Stedi
2 éve

Magyarország vezető cégei már megbíztak bennünket. Bízza ránk a generálkivitelezést Ön is! Saját megbízható csapattal és kipróbált alvállalkozókkal dolgozunk és tervezünk. Kérjen árajánlatot! Önnek nincs gondja. Garanciális munkavégzés. Budapest. Tapasztalt szakmai csapat.

 • Nappali világítás tervezés

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Én még nem csalódtam bennük!

Ingyenes helyszíni felmérés után, saját/egyedi tervek alapján készítjük el a lépcsőket. 20 éves szakmai tapasztalat, megbízható, gyors munkavégzés, innovatív szemléletmód.

 • Nappali világítás tervezés

  8100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Műszakira való felkészítés miatt vittem hozzá az autót. Korrekt, rugalmas és segítőkész.

Tagja vagyok a Lakberendezők Országos Szövetségének. Kapcsolatban állok különböző lakberendezési üzletekkel és kivitelezőkkel, ami nagy segítség a tervezés során. Célom, hogy praktikus, élhető és időtálló tereket alkossak. Ehhez leginkább szakmai kiállításokból, a sportból és a zenéből szoktam inspirálódni.

 • Nappali világítás tervezés

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló professzor 😊

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. felújítás. családi ház felújítás. tervezés. Szolgáltatások: Realisztikus látványterv, Visszafogott elegancia.

 • Nappali világítás tervezés

  7300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Parkettát csiszolt nálunk és laminált padlót rakott le. Az eredménnyel tökéletesen elégedettek vagyunk. A megbeszélteket 100%-ig betartotta. Ahol váratlan probléma jelentkezett, ott reális, gazdaságos opciókat ajánlott. Legközelebb is őt hívjuk hasonló munkára.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező nappali világítás tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nappali világítás tervezés: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a nappali világítás tervezés átlagára 5400 - 10200 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - hogyan válasszunk Győrben?

Győrben a nappali világítás tervezés szolgáltatáshoz már 65 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Győrben?

Jelenleg 50 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NAPPALI VILÁGÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakberendezőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: nappali világítás tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi lakberendező segítségét?

Egy megbízható lakberendező a nappali világítás tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: lakberendező?

Ha profi lakberendező segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A nappali világítás tervezés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas