Medence tervezés Győr területén!

Medenceépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb medenceépítőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 67 medenceépítő közül, 8100-15200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a medence tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

10 medenceépítő most online

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a medence tervezés Győrben?

8100 - 15200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb medenceépítők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceépítőt!

Teljes körű belsőépítészeti tervezés és lakberendezés.

 • Medence tervezés

  8200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek. A BRC- ről, BRC-től mindent tudnak.

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!

 • Medence tervezés

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok elégedve

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Egyedi beltéri lépcsők, lépcsőszerkezetek építése, minőségi, tartós anyagokból. Minőségi kivitelezés. Gyártás. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Medence tervezés

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A motoromra egy egyedi csomagtartó konzolt kellett vágni/hajlítani/hegeszteni a végén matt feketére fújni. Több helyen hónapokig hitegettek, hogy majd-majd... itt két napra adtak időpontot, valahogy becipőkanalazták töredék időkbe, ripsz-ropsz megvolt. Anyagot is adták. A kis munka is munka. Ajánlott, pláne ha máshol lepattantál.

Az olcsó termékek hosszú távon mindig drágábbak, mint a minőségiek. Kérjen árajánlatot! Szakértő munkatársak.

 • Medence tervezés

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmas , pozitív hozzáállás, nagyfokú probláma megoldó készség, nagyon jó hozzáértés

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése szállodákhoz és lakásokhoz. Tervezzen velünk! Ingyenes helyszíni felmérés és látványtervezés igényeinek megfelelően.

 • Medence tervezés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett vagyok. Azt ígérték, hogy délutánra kész lesz és kész lett. Nem indult az autóm, kijöttek, elvitték, megcsinálták az önindítót és még aznap mehettem érte.Még az ára sem volt borzasztó. :-)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg medenceépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy medenceépítő medence tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Medence tervezés: mennyi az ára Győrben?

Győrben a medence tervezés átlagos díja 6600 - 12500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Győrben a medence tervezés szolgáltatáshoz már 68 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok medenceépítőt Győrben?

Most 52 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MEDENCE TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok medenceépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált medenceépítőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: medence tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi medenceépítő segítségét?

Egy profi medenceépítő a medence tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha medenceépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas