Panellakás vízóra áthelyezése Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Panellakás vízóra áthelyezése? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Válogass 75 vízóra beszerelő közül és élvezd a korrekt árakat, amelyek 10200-19200 Ft/alkalom között mozognak. A legjobb specialistákat Győrben találod meg! Miután feladtad a feladatot, szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy segíthessenek a vízóra áthelyezésben. Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Mindezt pedig DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket és élvezd a kiváló szolgáltatást! Az árak függenek a feladat bonyolultságától és az elvégzendő munka mennyiségétől.

12 vízvezeték-szerelő most online

György

György

Ma is elvallalom.

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Kornél

Kornél

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

10200 - 19100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Győrben!

Szennyvíz alapvezeték cseréje, új kiépítése, utcai csatorna beállásra rákötés csatlakozás. Fürdőszoba felújítás, konyha átalakítás, kádak cseréje anyagbeszerzéssel is. Kedvező árak.

  • Panellakás vízóra áthelyezése

    6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Becsaptak! Nagyon durván lehúztak anyagilag és még a hibát sem javították ki. Senkinek nem ajánlom őket!

Viktor
3 éve

Visszadjuk fürdőkádja régi fényét. 28 évnyi tapasztalat. HÍVJON most! Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Panellakás vízóra áthelyezése

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Senkinek nem ajánlom ezt a vállalkozást, a korrektség teljesen messze áll tőlük. Megijedt nyugdíjassal szemrebbenés nélkül fizettették ki a 6.000 ezer forintos kiszállási díjon felül még a 10.000 forint (!) munkadíjat úgy, hogy a szerelő valójában semmilyen munkát nem végzett, csak meghallgatta a kazán hangját. Ezenkívül még ránézésre, meghallgatásra (!) azt is megállapította, hogy cserélni kell a kazántestet, pedig bármelyik másik, utánuk felhívott szerelő véleménye alapján ezt csak szétszerelés, átmosás során lehet megállapítani. Mivel elsőre azt feltételeztem, hogy csak a szerelő nyerészkedett, másnap felhívtam a céget. Az ügyfélszolgálatos hölgy készséges volt, visszahívást ígért a cégtulajdonostól, persze aztán nem ő hívott. Kiadta a problémás feladatot egy másik hölgynek, aki aztán nem tudta megmagyarázni a helyzetet, így végül eljutottam a tulajdonoshoz is. Miután tőle megkérdeztem, hogy szerinte korrekt-e az eljárásuk, azt válaszolta hogy igen, a 6.000 Forintos kiszállási díjban nincs benne a hiba megállapítása, hanem a helyszínen minden megkezdett óra 10.000 Forint munkadíj, még akkor is, ha a szerelő nem csinál semmit, csak pár percet tölt a lakásban. Természetesen az árat előre nem közölték, a honlapon nem tüntetik fel, a későbbi árajánlatuk pedig azt sem tartalmazta, hogy az ajánlat ÁFA, vagy ÁFA nélküli összeg. Utólag ugyan a tulajdonos már azt állította, hogy a 10.000 Forintot majd levonják a végső árból, de ez előzetesen szintén nem volt sehol feltüntetve, még a szerelő sem mondott ilyet. Az már csak hab a tortán, hogy az ajánlatuk kb. 30%-al drágább volt a piacnál, ez 3 másik ajánlat alapján került összehasonlításra.

Izidor
2 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Lakberendezés. Kedvezmények. Építkezés. Stílusok: Fürdőszoba kuponok, Konyha kuponok.

  • Panellakás vízóra áthelyezése

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan válaszolt. A megbeszélt időben pontosan megérkezett. A hiba elhárítása után tiszta helyiséget hagyott maga után. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Bátran ajánlom másnak is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Kérj vízvezeték-szerelő szolgáltatást és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, panellakás vízóra áthelyezése közben Győrben