Vízóra csere Győrben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízóra csere? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass 83 vízóra beszerelő közül, árak 9200-17300 Ft/db között, valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a vízóra cseréhez! Rendeld meg a szolgáltatást most, és a szakembereink azonnal árajánlattal keresnek fel. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját és visszajelzéseit, és további információkat is kérhetsz. Mindez DÍJMENTESEN! Árak függnek a feladat nehézségétől és a munkaidőtől, de garantáljuk, hogy a legjobb áron kapsz minőségi szolgáltatást. Ne habozz, rendeld meg most!

12 szakember, aki végzi a vízóra cseréjét most online

József

József

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Márton

Márton

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

10200 - 19200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a vízóra cseréjét Győrben!

Szerezzen Zománc Kád Felújítás. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel...

  • Vízóra csere

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, szakszerű, igen jó benyomást keltő. Csak ajánlani tudom.

Vilmos
3 éve

Visszadjuk fürdőkádja régi fényét. 28 évnyi tapasztalat. HÍVJON most! Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Vízóra csere

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Senkinek nem ajánlom ezt a vállalkozást, a korrektség teljesen messze áll tőlük. Megijedt nyugdíjassal szemrebbenés nélkül fizettették ki a 6.000 ezer forintos kiszállási díjon felül még a 10.000 forint (!) munkadíjat úgy, hogy a szerelő valójában semmilyen munkát nem végzett, csak meghallgatta a kazán hangját. Ezenkívül még ránézésre, meghallgatásra (!) azt is megállapította, hogy cserélni kell a kazántestet, pedig bármelyik másik, utánuk felhívott szerelő véleménye alapján ezt csak szétszerelés, átmosás során lehet megállapítani. Mivel elsőre azt feltételeztem, hogy csak a szerelő nyerészkedett, másnap felhívtam a céget. Az ügyfélszolgálatos hölgy készséges volt, visszahívást ígért a cégtulajdonostól, persze aztán nem ő hívott. Kiadta a problémás feladatot egy másik hölgynek, aki aztán nem tudta megmagyarázni a helyzetet, így végül eljutottam a tulajdonoshoz is. Miután tőle megkérdeztem, hogy szerinte korrekt-e az eljárásuk, azt válaszolta hogy igen, a 6.000 Forintos kiszállási díjban nincs benne a hiba megállapítása, hanem a helyszínen minden megkezdett óra 10.000 Forint munkadíj, még akkor is, ha a szerelő nem csinál semmit, csak pár percet tölt a lakásban. Természetesen az árat előre nem közölték, a honlapon nem tüntetik fel, a későbbi árajánlatuk pedig azt sem tartalmazta, hogy az ajánlat ÁFA, vagy ÁFA nélküli összeg. Utólag ugyan a tulajdonos már azt állította, hogy a 10.000 Forintot majd levonják a végső árból, de ez előzetesen szintén nem volt sehol feltüntetve, még a szerelő sem mondott ilyet. Az már csak hab a tortán, hogy az ajánlatuk kb. 30%-al drágább volt a piacnál, ez 3 másik ajánlat alapján került összehasonlításra.

Izidor
2 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Vízóra csere

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízóra beszerelőktől?

Rendelj most szakembert vízóra csere feladatra! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints és kezdjük el azonnal!

Egy szakember, aki végzi a vízóra cseréjét, vízóra csere közben Győrben