Vízbekötés tervezés Győr szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízbekötés tervezése Győrben: Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on! Válogass 78 szennyvízhálózat kiépítő közül, 3700-6900 Ft/db áron, valós árajánlatok és vélemények alapján. A Qjob-on könnyedén megtalálhatod a legmegfelelőbb szakembereket a vízbekötés tervezéséhez. Oszd meg velünk a feladatot és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak a feladat összetettségétől függnek, de biztos lehetsz benne, hogy a legjobb áron kapod meg a szolgáltatást.

12 szakember, aki végzi a vízbekötés tervezését most online

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a vízbekötés tervezését Győrben!

Alapozó- és fedő festékek., zománc festék fémre, fára, műanyagra. Kőházy Festékbolt és Webáruház. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát.

  • Vízbekötés tervezés

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, egyből jött, neki is esett a munkának. Ügyesen, tisztán dogozik. Kedves, udvarias ember. Maszkot is hord. Köszönjük szépen a gyors segítséget!

Laszlo
2 éve

Rendeljen ma, szállítunk akár holnap! Akciós termékek is raktárról, országos szállítással. Fel kell vinni az emeletre? Rendeljen prémium szállítást, és mi felvisszük, kicsomagoljuk!

  • Vízbekötés tervezés

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Röviden: több problémát okoztak mint amit javítottak, a főnök kamuzik és ellentmond a kollégájának, inkompetens a szereléshez, teljes fejetlenség az ügyfélszolgálaton, igéretet, időpontot semmit sem tartanak, 10ezres órabérrel dolgoznak úgy hogy a garázsunkban parkoltak, az egyik szerelő korrekt

Bence
2 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Vízbekötés tervezés

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendelj vízbekötés tervezés szakembert most! Kattints ide, hogy percek alatt érkezzenek az ingyenes, kötelezettségmentes helyi árajánlatok az ellenőrzött szakemberektől. Ne habozz, próbáld ki még ma!

Egy szakember, aki végzi a vízbekötés tervezését, vízbekötés tervezés közben Győrben