Szennyvízcsatorna bekötés Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték-szerelő szolgáltatás: Ne keresgélj tovább, a legjobb szakemberek a Qjob-on vannak! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 57 vízvezeték-szerelő közül! Korrekt árak: 28 000-53 000 Ft/alkalom. Találd meg a legjobb szakembert Győrben! Ha még sosem kerestél szakembert a Qjob-on, ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és a Győrben környékén dolgozó szakembereink árajánlatokkal fognak felkeresni. Így rögvest megoldhatod a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat kérhetsz tőlük. Mindezt teljesen díjmentesen! Az ár függ a feladat méretétől és az anyagok költségétől. Válassz minket, és élvezd a Qjob előnyeit!

11 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést most online

György

György

erdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

48700 - 91400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna bekötést Győrben!

Minőségi szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján! Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint zajlott minden. Jó lenne más szakinál is ezt tapasztalni.

Benedek
3 éve

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve, telefont azonnal felvették, másnap ki is tudtak jönni. Az előzetes időponthoz képest 40 perccel később jöttek, de ideszóltak előre. Szakszerű munkavégzés, sőt egy nem általános problémát is azonnal, helyben megoldottak. Ajánlom mindenkinek

Alajos
2 éve

A legjobb márkák széles választékban. Találd meg kedvenced az ÁrGép.hu-n! Minőségi márkás termékek kedvező áron. Ne fizess többet a kelleténél!

  • Szennyvízcsatorna bekötés

    5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Az úr munkàjàval nagyon meg vagyok elègedve. Pontosan,az igèrt időpontban a megbeszèltek szerint jött. A kazànt tisztitotta nàlam. Wc tartàly cserèben is segitett. Mindig szàmithatok a munkàjàra. Megbìzható szerelő. Ajânlani tudom mindenkinek.

Salamon
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázó?

Rendeld meg most a szennyvízcsatorna bekötést szolgáltatást és kapj azonnali, helyi szakember ajánlatokat percek alatt! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést, szennyvízcsatorna bekötés közben Győrben