Szennyvízcsatorna építés Győr területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna építés: Válogass a legjobb szennyvízhálózat kiépítőkből a Qjob-on! Válassz 81 szakember közül, akik között garantáltan megtalálod az igényeidnek megfelelőt. Korrekt árak 73 300-137 400 Ft/alkalom között, amelyek az adott feladattól függnek. Keresd a legjobb specialistákat Győrben és értékeld fel őket! Ha nem tudod, hogyan kezdj neki, osszd meg velünk a feladatot és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mindez pedig teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozz, használd ki a lehetőséget és építsd fel szennyvízhálózatodat a legjobb szakemberekkel!

11 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna építési szolgáltatást most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

86200 - 161700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna építési szolgáltatást Győrben!

Szerezzen Zománc Kád Felújítás. Azonnali minőségi találatok az iZitónál! Fedezzen fel...

  • Szennyvízcsatorna építés

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, szakszerű, igen jó benyomást keltő. Csak ajánlani tudom.

Vilmos
3 éve

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Szennyvízcsatorna építés

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Wc alatt szaniter csövet kellett kicserélni. Pénteken kiszedték a wc-t, és az igéret az volt szombaton délelőtt helyreállítják. Ennek ellenére egy hétig nem volt wc a lakásban, csütörtökre fejezték be a munkát és többször hiába vártam Őket. A munka eredménye képeken. Minderről 270e Ft-os számlát állítottak ki.

Zsolt
2 éve

Rendeljen ma, szállítunk akár holnap! Akciós termékek is raktárról, országos szállítással. Fel kell vinni az emeletre? Rendeljen prémium szállítást, és mi felvisszük, kicsomagoljuk!

  • Szennyvízcsatorna építés

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Röviden: több problémát okoztak mint amit javítottak, a főnök kamuzik és ellentmond a kollégájának, inkompetens a szereléshez, teljes fejetlenség az ügyfélszolgálaton, igéretet, időpontot semmit sem tartanak, 10ezres órabérrel dolgoznak úgy hogy a garázsunkban parkoltak, az egyik szerelő korrekt

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendelj most szakembert szennyvízcsatorna építésre! Árajánlatok percek alatt, INGYEN és kötelezettségmentesen. Válassz ellenőrzött, helyi szakembert! Kattints ide!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna építési szolgáltatást, szennyvízcsatorna építés közben Győrben