Vízvezeték csere Győrben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték cserére van szükséged? Ne késlekedj tovább! Válaszd szolgáltatásunkat, mely egyedülállóan magas minőséggel és szakértői szemlélettel segít megoldani a problémádat. Az árak intervallumai 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjednek, amelyek az elvégzendő munka mértékétől függnek. A szakember keresést is mi vállaljuk, így te semmilyen fejfájással nem kell, hogy szembenézz. Válaszd a biztos megoldást, hogy a vízvezeték cseréd zökkenőmentesen menjen végbe!

11 szakember ki a vízvezetéket most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

30600 - 57300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek cserélik ki a vízvezetéket Győrben!

Alapozó- és fedő festékek., zománc festék fémre, fára, műanyagra. Kőházy Festékbolt és Webáruház. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát.

  • Vízvezeték csere

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember, egyből jött, neki is esett a munkának. Ügyesen, tisztán dogozik. Kedves, udvarias ember. Maszkot is hord. Köszönjük szépen a gyors segítséget!

Laszlo
2 éve

Rendeljen ma, szállítunk akár holnap! Akciós termékek is raktárról, országos szállítással. Fel kell vinni az emeletre? Rendeljen prémium szállítást, és mi felvisszük, kicsomagoljuk!

  • Vízvezeték csere

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Röviden: több problémát okoztak mint amit javítottak, a főnök kamuzik és ellentmond a kollégájának, inkompetens a szereléshez, teljes fejetlenség az ügyfélszolgálaton, igéretet, időpontot semmit sem tartanak, 10ezres órabérrel dolgoznak úgy hogy a garázsunkban parkoltak, az egyik szerelő korrekt

Bence
2 éve

Szerezzen Kád Felújítása. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Vízvezeték csere

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors és értékes segítség, precíz, alapos - másnak is jó szívvel ajánlom Sándort, ha valakinek fűtéssel kapcsolatos problémái adódnak. Teljesen elégedettek vagyunk az általa nyújtott szolgáltatással. Köszönjük!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a vízvezeték szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne habozz, hiszen ez az ajánlat INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember ki a vízvezetéket, vízvezeték csere közben Győrben