Vízvezeték szerelés falban Győr területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték szerelés falban szakértővel – gyors és hatékony megoldások Győrben! Ne hagyja, hogy a vízvezeték probléma károkat okozzon otthonában! Hívjon minket most, és biztosítsa a probléma mentes vízellátást! A mi szolgáltatásunkkal garantáltan profi és megbízható segítséget kap. Szakembereink a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, így a probléma gyorsan és hatékonyan megoldódik! Áraink versenyképesek, és a javítás ára a probléma súlyosságától függ. Ne habozzon és hívjon minket most!

11 falban dolgozó vízvezeték szerelő most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Botond

Botond

Ma is elvallalom.

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

11100 - 20900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb falakban dolgozó vízvezeték szerelők Győrben!

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Lakberendezés. Kedvezmények. Építkezés. Stílusok: Fürdőszoba kuponok, Konyha kuponok.

  • Vízvezeték szerelés falban

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan válaszolt. A megbeszélt időben pontosan megérkezett. A hiba elhárítása után tiszta helyiséget hagyott maga után. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Bátran ajánlom másnak is.

Visszadjuk fürdőkádja régi fényét. 28 évnyi tapasztalat. HÍVJON most! Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia. 18 hónap garanciával!

  • Vízvezeték szerelés falban

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Senkinek nem ajánlom ezt a vállalkozást, a korrektség teljesen messze áll tőlük. Megijedt nyugdíjassal szemrebbenés nélkül fizettették ki a 6.000 ezer forintos kiszállási díjon felül még a 10.000 forint (!) munkadíjat úgy, hogy a szerelő valójában semmilyen munkát nem végzett, csak meghallgatta a kazán hangját. Ezenkívül még ránézésre, meghallgatásra (!) azt is megállapította, hogy cserélni kell a kazántestet, pedig bármelyik másik, utánuk felhívott szerelő véleménye alapján ezt csak szétszerelés, átmosás során lehet megállapítani. Mivel elsőre azt feltételeztem, hogy csak a szerelő nyerészkedett, másnap felhívtam a céget. Az ügyfélszolgálatos hölgy készséges volt, visszahívást ígért a cégtulajdonostól, persze aztán nem ő hívott. Kiadta a problémás feladatot egy másik hölgynek, aki aztán nem tudta megmagyarázni a helyzetet, így végül eljutottam a tulajdonoshoz is. Miután tőle megkérdeztem, hogy szerinte korrekt-e az eljárásuk, azt válaszolta hogy igen, a 6.000 Forintos kiszállási díjban nincs benne a hiba megállapítása, hanem a helyszínen minden megkezdett óra 10.000 Forint munkadíj, még akkor is, ha a szerelő nem csinál semmit, csak pár percet tölt a lakásban. Természetesen az árat előre nem közölték, a honlapon nem tüntetik fel, a későbbi árajánlatuk pedig azt sem tartalmazta, hogy az ajánlat ÁFA, vagy ÁFA nélküli összeg. Utólag ugyan a tulajdonos már azt állította, hogy a 10.000 Forintot majd levonják a végső árból, de ez előzetesen szintén nem volt sehol feltüntetve, még a szerelő sem mondott ilyet. Az már csak hab a tortán, hogy az ajánlatuk kb. 30%-al drágább volt a piacnál, ez 3 másik ajánlat alapján került összehasonlításra.

Izidor
2 éve

Megbízható vízszerelő csapatunk vállal munkát akár azonnali kezdéssel. 0-24 hívhat, SOS munkát is vállalunk tényleg PROFI szakemberekkel. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Vízvezeték szerelés falban

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Wc alatt szaniter csövet kellett kicserélni. Pénteken kiszedték a wc-t, és az igéret az volt szombaton délelőtt helyreállítják. Ennek ellenére egy hétig nem volt wc a lakásban, csütörtökre fejezték be a munkát és többször hiába vártam Őket. A munka eredménye képeken. Minderről 270e Ft-os számlát állítottak ki.

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most falban dolgozó vízvezeték szerelőt, és élvezd azonnali ajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy falban dolgozó vízvezeték szerelő, vízvezeték szerelés falban közben Győrben