Wc tartály bekötése Győrben gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály bekötése: Válassz a legjobb vízszerelőink közül Győrben! Több mint 79 szakember áll rendelkezésedre, árak 4000-7500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz. Rendeld meg most a wc tartály bekötését és bízd a legjobb szakemberekre a feladatot! Azonnali árajánlatokat kapsz, és mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES! Az árak az elvégzendő munka bonyolultságától függnek, de biztos lehetsz benne, hogy a legjobb áron kapod meg a legjobb minőséget!

11 wc tartály csatlakoztatása most online

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Balázs

Balázs

Ingyenes kiszallas.

Marius

Marius

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartályok csatlakoztatása Győrben!

Kádak egyenesen az importőrtől. Európai minőség megfizethető áron. Rendeljen online. Vásároljon minőségi kádat megfizethető áron! Mindezt ingyenes kiszállítással.

  • Wc tartály bekötése

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

SENKINEK NEM ajánlom ! Szept. végén hívtam őket ,mert elromlott a kazán. Telefonon megkérdezte a hölgy hogy milyen kazánról van szó ,bediktáltam a típusát és azt is hogy milyen hibakódot ír. Következő hét szerdára ígérte a kollégáját ,aki a megbeszélt időpontban meg is jelent. A kazánhoz nem nagyon értett, telefonon kérdezett meg valakit ,hogy ő "képben van e ezzel a kazánnal ??? " Amit nem értek ,mert tudták hogy milyen készülékről van szó. Ide küldenek valakit aki nem is ért hozzá ?? Ja még a munkahelyi problémáit is megbeszélte valakivel telefonon , amit én végig hallgattam a nappalinkból. Majd közölte hogy elromlott a ventilátor és akkor ő most kér 10.000 Ft ot. Ezt sem értettem ,mi kerül 10.000 FT ba. Kiderült hogy a kiszállás + hibamegállapítás. Amit eddig is tudtam mert leültem a sz.gép elé és megnéztem mit jelent a hibakód amit kiírt a készülék. Miután ezt szóvá tettem ,közölte hogy ha kérjük a javítást akkor majd levonják a 10 ezret a végösszegből. De kb. mindent úgy kellett kihúzni a "szakemberből "..... hogy mitől lesz jó ,mi a baja ,van e alkatrész ....stb. Úgy láttam semmit nem akar tenni annak érdekében ,hogy megoldódjon a probléma, inkább csak beszedi a kiszállási díjat. Megkérdezte hogy telefonáljon e ,hogy mennyibe kerül az alkatrész. Mondtam ,hogy persze , az jó lenne ,tudjunk már meg valamit..... ezek után intézett egy telefont és közölte hogy 92.000 FT a ventilátor. Mondtam oké akkor mikor lesz meg .... de erre se adott semmilyen értelmes választ. Azért nem mindegy hogy pár nap vagy 1 hónap.... de semmi konkrétumot nem tudtam kiszedni belőle ,azt mondta ma megrendelik és majd hívnak ha tudják már mikor érkezik meg . Azóta eltelt 2 HÉT és SEMMI !!! Senki nem telefonált . Hozzátenném ,hogy azért hívtam őket ,mert 2 évvel ezelőtt ők tisztították a kazánt és akkor nagyon elégedettek voltunk. Másik fiatalember jött akkor ,akin látszott hogy nagyon érti a dolgát. Hát ezek után SOHA TÖBBET !! Ez inkább LEHÚZÁSnak tűnik mint korrekt szolgáltatásnak. Azóta volt itt igazi szerelő aki láthatóan értett a kazánhoz ,elvitte a ventilátort és megjavítják 25 ezer Ft-ért. Telefonáltam is párat ,volt ahol 50 ezret mondtak egy új alkatrészért.

Miklós
3 éve

Szereltessen meglévő vagy új fürdőkádjára ajtót 1 nap alatt, egyszerűen! Kérjen egyedi ajánlatot!

  • Wc tartály bekötése

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, munkájára igényes szakember. Ajánlom.

Ákos
2 éve

Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt. Kedvező ár, precíz, gyors munka. Minden típusú víz, és fűtés jellegű munkával hívjon bizalommal....

  • Wc tartály bekötése

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kérdésemre kielégitő választ kaptam.

Dénes
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály csatlakoztatás szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, hiszen az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy wc tartály csatlakoztatása, wc tartály bekötése közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki ad garanciát a wc tartályra?

A wc tartályra a legtöbb esetben a gyártó ad garanciát, amely általában 2-5 év közötti időtartamot foglal magában. Azonban javasoljuk, hogy előbb olvassuk el a termék garanciális feltételeit, hogy biztosak legyünk a tartósságában és a garancia érvényességében. A wc tartályok ára általában 10 000 és 30 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tisztítsam a wc tartályt?

A wc tartály tisztításához javasoljuk a Domestos WC tisztító tabletta használatát, melynek ára kb. 500 Ft. A tabletta használata egyszerű, csak helyezze be a tartályba és hagyja hatni legalább 10 percig, majd öblítse le. Ezen kívül fontos, hogy rendszeresen tisztítsa a wc csészét is, és ne hagyja a tartályban a vízet állni hosszabb ideig.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol található a wc tartály beállító gombja?

A wc tartály beállító gombja általában a tartály felső részén található, ahol a víz be- és kifolyását szabályozhatjuk. Az árak változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú wc tartályról van szó, általában 500-3000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy működik a wc tartály?

A wc tartály a víznyomás segítségével működik. Amikor a WC-t lehúzzuk, a víznyomás a tartályban kinyitja a leeresztő szelepet, és a víz a WC-csészébe áramlik. A tartály újratöltése a vízellátó rendszerből történik. A wc tartályok ára általában 10 000 és 30 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú és milyen kapacitású.

Olvas