Geberit wc tartály bekötése Győrben gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Geberit wc tartály bekötése? Válassz a legjobb vízvezeték szerelők közül! Korrekt árak 3500-6600 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembereket Győrben a Qjob-on! Ne keresgélj tovább, ha szakértőre van szükséged Geberit wc tartály bekötéséhez! A Qjob-on több mint 75 szakember közül választhatsz, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az árak 3500-6600 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú tartályt szeretnél bekötni. De ne aggódj, a szakemberek minden esetben korrekt árat kérnek! Ne hezitálj, válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembereket Győrben! Ráadásul mindezt DÍJMENTESEN!

12 szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését most online

János

János

erdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

3800 - 7200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a Geberit WC tartály bekötését Győrben!

99%-os egyezés Csaptelep Szerelés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen.

  • Geberit wc tartály bekötése

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ügyeleti időben kerestem őket, visszahívást ígértek, nem történt meg. Lehet hogy jól dolgoznak, csak nem volt alkalmuk bebizonyítani. Más szerviz is van a piacon...

Móric
3 éve

Szereltessen meglévő vagy új fürdőkádjára ajtót 1 nap alatt, egyszerűen! Kérjen egyedi ajánlatot!

  • Geberit wc tartály bekötése

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható, munkájára igényes szakember. Ajánlom.

Ákos
2 éve

Szerezzen Kád Felújítása. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Geberit wc tartály bekötése

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors és értékes segítség, precíz, alapos - másnak is jó szívvel ajánlom Sándort, ha valakinek fűtéssel kapcsolatos problémái adódnak. Teljesen elégedettek vagyunk az általa nyújtott szolgáltatással. Köszönjük!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert geberit wc tartály bekötéséhez és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai! Az ajánlatkérés ingyenes és kötelezettségmentes - ne maradjon le! Kattintson most!

Egy szakember, aki végzi a geberit wc tartály bekötését, geberit wc tartály bekötése közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy tisztítsam meg a Geberit tartály öblítő szelepét?

A Geberit tartály öblítő szelepének tisztításához először zárjuk el a vízszolgáltatást és távolítsuk el a tartály fedelét. Ezután vegyük ki a szelepet és tisztítsuk meg a szennyeződésektől. A Geberit tartály öblítő szelep ára általában 2000-3000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol lehet beszerezni a Geberit tartályhoz tartozó tartálytömítést?

A Geberit tartályhoz tartozó tartálytömítést a legjobb helyen a Geberit hivatalos forgalmazóinál lehet beszerezni, mint például a Geberit Magyarország Kft-nél. Az árak változóak lehetnek, de általában 1000-2000 forint között mozognak. Fontos megjegyezni, hogy a tartálytömítés cseréjét csak szakember végezze el.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen víztakarékos opciók állnak rendelkezésre a Geberit wc tartályban?

A Geberit wc tartályban elérhető víztakarékos opciók közé tartozik a DuoFresh funkció, amely a WC-tartályba épített szűrővel és aktív szénbetéttel eltávolítja a kellemetlen szagokat, valamint a Sigma cisternák, amelyek lehetővé teszik a víz mennyiségének és nyomásának beállítását, és így akár 50%-kal csökkenthetik a vízfelhasználást. A DuoFresh funkció ára általában 40-60 euró, míg a Sigma cisternák ára 120-200 euró között változik.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a Geberit wc tartály öblítő szelepe?

A Geberit wc tartály öblítő szelepe a tartály belsejében található, ahol a víz be- és kiáramlik. A szelep ára általában 3000-5000 forint körül van.

Olvas