Beépíthető wc tartály beépítése Győr területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető WC tartály beépítése Győrben: Válassz 77 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak 7400-14000 Ft/db, amelyek függnek a beépítés helyétől és a tartály típusától. Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatást! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Ne habozz, kérj ajánlatot még ma!

12 szakember most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Győrben!

Kádak egyenesen az importőrtől. Európai minőség megfizethető áron. Rendeljen online. Vásároljon minőségi kádat megfizethető áron! Mindezt ingyenes kiszállítással.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

SENKINEK NEM ajánlom ! Szept. végén hívtam őket ,mert elromlott a kazán. Telefonon megkérdezte a hölgy hogy milyen kazánról van szó ,bediktáltam a típusát és azt is hogy milyen hibakódot ír. Következő hét szerdára ígérte a kollégáját ,aki a megbeszélt időpontban meg is jelent. A kazánhoz nem nagyon értett, telefonon kérdezett meg valakit ,hogy ő "képben van e ezzel a kazánnal ??? " Amit nem értek ,mert tudták hogy milyen készülékről van szó. Ide küldenek valakit aki nem is ért hozzá ?? Ja még a munkahelyi problémáit is megbeszélte valakivel telefonon , amit én végig hallgattam a nappalinkból. Majd közölte hogy elromlott a ventilátor és akkor ő most kér 10.000 Ft ot. Ezt sem értettem ,mi kerül 10.000 FT ba. Kiderült hogy a kiszállás + hibamegállapítás. Amit eddig is tudtam mert leültem a sz.gép elé és megnéztem mit jelent a hibakód amit kiírt a készülék. Miután ezt szóvá tettem ,közölte hogy ha kérjük a javítást akkor majd levonják a 10 ezret a végösszegből. De kb. mindent úgy kellett kihúzni a "szakemberből "..... hogy mitől lesz jó ,mi a baja ,van e alkatrész ....stb. Úgy láttam semmit nem akar tenni annak érdekében ,hogy megoldódjon a probléma, inkább csak beszedi a kiszállási díjat. Megkérdezte hogy telefonáljon e ,hogy mennyibe kerül az alkatrész. Mondtam ,hogy persze , az jó lenne ,tudjunk már meg valamit..... ezek után intézett egy telefont és közölte hogy 92.000 FT a ventilátor. Mondtam oké akkor mikor lesz meg .... de erre se adott semmilyen értelmes választ. Azért nem mindegy hogy pár nap vagy 1 hónap.... de semmi konkrétumot nem tudtam kiszedni belőle ,azt mondta ma megrendelik és majd hívnak ha tudják már mikor érkezik meg . Azóta eltelt 2 HÉT és SEMMI !!! Senki nem telefonált . Hozzátenném ,hogy azért hívtam őket ,mert 2 évvel ezelőtt ők tisztították a kazánt és akkor nagyon elégedettek voltunk. Másik fiatalember jött akkor ,akin látszott hogy nagyon érti a dolgát. Hát ezek után SOHA TÖBBET !! Ez inkább LEHÚZÁSnak tűnik mint korrekt szolgáltatásnak. Azóta volt itt igazi szerelő aki láthatóan értett a kazánhoz ,elvitte a ventilátort és megjavítják 25 ezer Ft-ért. Telefonáltam is párat ,volt ahol 50 ezret mondtak egy új alkatrészért.

Miklós
3 éve

30 éve működünk - Válasszon minket! Kádfestés bontás nélkül, esztétikus megoldás. Olcsóbb, jobb, szebb. Tetszőleges színben. Sok ezer kád referencia.

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsak, szuperek! Köszönjük szépen a segítséget!

Elek
3 éve

A legjobb márkák széles választékban. Találd meg kedvenced az ÁrGép.hu-n! Minőségi márkás termékek kedvező áron. Ne fizess többet a kelleténél!

  • Beépíthető wc tartály beépítése

    5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Az úr munkàjàval nagyon meg vagyok elègedve. Pontosan,az igèrt időpontban a megbeszèltek szerint jött. A kazànt tisztitotta nàlam. Wc tartàly cserèben is segitett. Mindig szàmithatok a munkàjàra. Megbìzható szerelő. Ajânlani tudom mindenkinek.

Salamon
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, beépíthető wc tartály beépítése közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen víznyomásra van szükség a beépíthető wc tartály megfelelő működéséhez?

A beépíthető wc tartályok megfelelő működéséhez általában legalább 0,5-0,8 bar nyomás szükséges. Azonban fontos megjegyezni, hogy a konkrét nyomásigény függ a használt tartály típusától is. Javasoljuk, hogy először ellenőrizze a tartály gyártójának ajánlásait, és az alapján válassza ki a megfelelő nyomásszabályzót. Árak körülbelül 5000-10000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan csatlakoztassam a beépíthető wc tartályt a vízhálózatra?

A beépíthető wc tartály csatlakoztatásához szükséges egy vízcső és egy leeresztő cső. A Geberit Duofix beépítőelemet ajánlom, amely tartalmazza ezeket az elemeket és könnyen telepíthető. Ára átlagosan 60 000 forint. Fontos, hogy a csatlakoztatást szakember végezze el.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a beépíthető wc tartály tömítőgyűrűjét?

A beépíthető WC tartály tömítőgyűrűjét általában akkor kell cserélni, ha szivárog a víz vagy ha a tartály nem töltődik megfelelően. A Geberit tömítőgyűrű ára körülbelül 1000 forint. Javasoljuk, hogy a csere munkáját szakember végezze el.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a beépíthető wc tartály öblítő gombja?

Az beépíthető wc tartály öblítő gombja általában a tartály tetején található, például a Geberit Sigma 01 öblítőgomb esetében is így van, melynek ára kb. 16 000 forint. Azonban a pontos elhelyezkedés és ár változó lehet a különböző gyártók és típusok esetében. Ajánlott a gyártói útmutatót követni a telepítés során.

Olvas