Teljes körű beépített wc tartály javítása Győrben. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 6600-12500 Ft/db között. Fedezd fel a legjobb szakembereket Győrben! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan találj szakembert a Qjob-on! Csak oszd meg velünk a problémádat, és a legjobb szakembereink azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy segítsenek megoldani a problémádat! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak a probléma súlyosságától és a szükséges munkaidőtől függnek.

12 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Győrben!

Válassz különböző méretű és felszereltségű masszázsmedence kínálatunkból. Kérj ajánlatot!

  • Beépített wc tartály javítása

    4700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Iszonyatosan kedvesek voltak, későn történt a baj,de korrekt áron jöttek ki és elhárították a problémát. Nagyon köszönöm nekik.

György
2 éve

Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Hétvégén és ünnepeken is.

  • Beépített wc tartály javítása

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt cég

Kálmán
3 éve

Megrendeléstől számítva 1 héten belül kiszállunk és 4 óra alatt beépítjük a kádajtót. A legyártott fürdőkádajtóra és a beépítésre is 5 év teljes körű garanciát vállalunk. Gyors kiszállás. Kedvező ár. 5 év teljes körű garancia. Nincs kiszállási díj.

  • Beépített wc tartály javítása

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pontos,precíz,profi szakember,csak ajánlani tudom!

Imre
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a víztakarékos wc tartály használata?

A víztakarékos wc tartály használata fontos, mert segít csökkenteni a vízfogyasztást és ezáltal a vízszámlát is. A legtöbb víztakarékos wc tartály 3-6 liter víz használatával működik, míg a hagyományos tartályok akár 13 liter vizet is felhasználhatnak egyetlen öblítés során. Ezen kívül a víztakarékos wc tartályok ára sem magasabb a hagyományosakénál, így hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhetnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik wc tartály alkatrész szivárog leggyakrabban, és hogyan lehet kicserélni?

A leggyakoribb WC tartály alkatrész szivárgás oka a tömítés hiánya a vízbevezető csőnél vagy a leeresztő szelepnél. A probléma megoldása érdekében javasoljuk a Fluidmaster 400CR tartálytömítő csere készlet használatát, melynek ára általában 3000-4000 forint körül van. A csere egyszerűen elvégezhető a csomagban található utasítások alapján.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért folyik a wc tartály és hogyan lehet ezt megjavítani?

A wc tartály folyása általában a lebegőgolyó hibájából adódik. Ez a probléma könnyen orvosolható a lebegőgolyó cseréjével, melynek ára általában 500-1000 forint között mozog. Ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy hívja ki a szakembert a további vizsgálatokhoz és javításokhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem javasolt halogatni a beépített wc tartály javítását?

Azért nem javasolt halogatni a beépített wc tartály javítását, mert az idő múlásával a probléma csak súlyosbodik és nagyobb javítási költségeket eredményezhet. Ezenkívül a tartály meghibásodása akár vízkárosodást is okozhat a fürdőszobában, ami további költségeket jelenthet a javítás és a helyreállítás során. Ajánlott minél hamarabb szakember segítségét kérni és a problémát megoldani. A beépített wc tartály javítási költségei általában 10 000-30 000 forint között mozognak.

Olvas