Beépített wc tartály javítás Győrben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítás: Válassz 82 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak 5400-10100 Ft/db között. Találd meg a legjobb szakembereket Győrben! Keresed a legmegfelelőbb szakembert a beépített wc tartály javításához? Ne aggódj, a Qjob-on 82 vízvezeték szerelő közül választhatsz! Az árak korrektek, 5400-10100 Ft/db között mozognak. A szakemberek profilját összevetheted, visszajelzéseket olvashatsz és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz. És a legjobb rész? Ez mind DÍJMENTESEN elérhető! Ne várj tovább, találd meg a legjobb szakembereket Győrben a Qjob-on! Az árak függenek a feladat nehézségétől és a munka időtartamától.

12 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

József

József

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Győrben?

8400 - 15800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Győrben!

Szerezzen Kád Felújítása. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Beépített wc tartály javítás

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors és értékes segítség, precíz, alapos - másnak is jó szívvel ajánlom Sándort, ha valakinek fűtéssel kapcsolatos problémái adódnak. Teljesen elégedettek vagyunk az általa nyújtott szolgáltatással. Köszönjük!

Marcel
2 éve

Keressen bátran, ha pontos, megbízható vízszerelőt keres teljes elégedettségi garanciával! Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most!

  • Beépített wc tartály javítás

    4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt,precíz,lelkiismeretes szakember.Örűlök,hogy rátaláltam,ha probléma van a háznál csak az ő segítségét kérem.Amennyiben nem tud segíteni,azt is megmondja esetleg más,ugyancsak lelkiismeretes,kitűnő szakembereket ajánl.Csak ajánlani tudom!

Elek
2 éve

Válassz különböző méretű és felszereltségű masszázsmedence kínálatunkból. Kérj ajánlatot!

  • Beépített wc tartály javítás

    4700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Iszonyatosan kedvesek voltak, későn történt a baj,de korrekt áron jöttek ki és elhárították a problémát. Nagyon köszönöm nekik.

György
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most tapasztalt szakembert, aki javítja beépített wc tartályodat - percek alatt! Kérj ajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől INGYEN és kötelezettség nélkül. Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor érdemes cserélni a beépített wc tartály töltőszelepét?

A beépített wc tartály töltőszelepét akkor érdemes cserélni, ha a víznyomás gyenge vagy ha a töltőszelep szivárog. A töltőszelep ára általában 2000-3000 forint között van, és a cseréje egyszerűen elvégezhető otthon is. Ha azonban bizonytalan vagy nem értesz hozzá, érdemes szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú hibaüzenetek jelentkezhetnek a beépített wc tartályban, és hogyan lehet őket megoldani?

A beépített wc tartályban jelentkező hibaüzenetek közül gyakori a vízszint-szabályozó szelep meghibásodása, ami általában a tartály túlcsordulását eredményezi. Ennek megoldása általában a szelep cseréjét igényli, amelynek ára általában 5-10 ezer forint között mozog. Egy másik gyakori hiba a töltőszelep meghibásodása, amely általában a tartály nem megfelelő feltöltődését eredményezi. Ennek megoldása szintén a szelep cseréjét igényli, amelynek ára általában 3-5 ezer forint között van. Fontos megjegyezni, hogy a tartályban jelentkező bármilyen hiba esetén javasolt szakember segítségét kérni a megfelelő megoldás érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a beépített wc tartály javítása?

Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú wc tartályról van szó és milyen hibával kell szembenézni. Az árak általában 10 000 és 30 000 forint között mozognak, de javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot egy szakembertől, hogy pontosabb árat kapjon.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen alkatrészekre van szükség a beépített wc tartály javításához?

A beépített wc tartály javításához szükséges alkatrészek közé tartozik a tömítőgyűrű, a vízbevezető szelep, a leeresztő gomb és a tartálytartó rögzítő csavarok. Az árak változóak, de általában a tömítőgyűrűk 500-1000 forintba, a szelepek 2000-3000 forintba, a gombok 1000-2000 forintba, míg a rögzítő csavarok 500-1000 forintba kerülnek. Az alkatrészek beszerzése előtt javasolt ellenőrizni a tartály típusát és a szükséges méreteket.

Olvas