Fagyasztószekrény javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 hűtőgép szerelő közül! Korrekt fagyasztószekrény javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 hűtőgép szerelő most online

György

György

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fagyasztószekrény javítás Győrben?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Segítség telefonon 0 Ft. Kiszállás 0 Ft. Profi szakszerviz. Fix áron.

 • Fagyasztószekrény javítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, remek szolgáltató.

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Legyen szó DeLonghi, Jura, Krups, Philips vagy Saeco kávégépről. Mi megjavítjuk!

 • Fagyasztószekrény javítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajanlom Őket! Korrekt, kedves, gyors kiszolgalás!

Üdvözlöm a profilomon. Díjmentes állapotfelmérés. 10 éves tapasztalat. Szoftveres javítások. Akkumulátor csere. Töltés javítás. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

 • Fagyasztószekrény javítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb szerelő! Amit Ő nem tud megjavítani, az tényleg elromlott. Mindig a megoldásra törekszik, és rendkívül rugalmas. Csak ajánlani tudom!

András vagyok. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Akár 1 Órán Belül. Szerviz futár. Élettartam Garancia. Magas szakértelem. Minőségi Alkatrészek. Árgarancia.

 • Fagyasztószekrény javítás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gondosan átnézte a mosógépet, a kisebb hiba lehetőségeket kiszűrte, majd megállapította a tényleges hibát. Megrendelte az alkatrészt, visszajött és meszerelte.

Kedves érdeklődő! TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Ingyenes kiszállás. Hétvégén is hívható. Nyugdíjas kedvezmény.

 • Fagyasztószekrény javítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbizható, kiválló munkát végez! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő fagyasztószekrény javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fagyasztószekrény javítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a fagyasztószekrény javítás átlagos ára 4300 - 8100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Győrben a kőfelverődés javítás szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos a következő munkával bízható meg bátran: kőfelverődés javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy hűtőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható karosszéria lakatos a kőfelverődés javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: fagyasztószekrény javítás?

A kőfelverődés javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy karosszéria lakatost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas