Klíma kuplung javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 klímaszerelő közül! Korrekt klíma kuplung javítás árak: 5700-10700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 klímaszerelő most online

Fülöp

Fülöp

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma kuplung javítás Győrben?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás!
 • Klíma kuplung javítás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szuper. Led tv javitas megoldva.

ArtiFiori
2 éve

Üdvözlöm a profilomon. Elromlott a mosógéped? Felesleges szerelőt hívni, vagy újat vásárolni. Elromlott a mosógéped? Próbáld ki Magyarország kedvenc önkiszolgáló mosoda hálózatát! Non-stop nyitva tartás. Takarékos, Környezetbarát. Gazdaságos. Mosás akár 30 perc alatt.

 • Klíma kuplung javítás

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

A telefont nem veszik fel. Egész nap próbálkoztam de semmi... A levelemre nem válaszolnak hiába írok. Kötelesek volnának A meghibásodott termékről információ adni. Ne csak akkor legyen a vevők kedvesek mikor terméket megveszik hanem miután használják is.

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. Display csere 1 óra alatt. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Klíma kuplung javítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Kedves Szerelő! Hálásan köszönöm a gyors kiszállást, és a hibátlan , precíz munkát. És nem utolsó sorban a korrekt árazást.

Üdv Attila vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Szervizünkbe behozott készülékekre kedvezményt adunk az alap munkadíjunkból. Garancia. Leinformálható szerviz. Szerviz 27 éve Önért.Keressen

 • Klíma kuplung javítás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kijelző cserét kértem. Kedves, korrekt kiszolgálás, gyors ügyintézés.

Győr dolgozom, megyében is! Elektromos, gáz, és kombinált tűzhelyek széles választéka vár Téged. Rendelj online. Elektromos, gáz, és kombinált tűzhelyek kedvező áron várnak Téged webáruházunkban. 18000 termék készleten. Folyamatos akciók. Szolgáltatások: Egyszerű, Gyors.

 • Klíma kuplung javítás

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nem a legkevesebb csapat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klíma kuplung javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma kuplung javítás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a klíma kuplung javítás átlagos ára 7400 - 13800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - hogyan választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Győrben?

Jelenleg 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ OLAJCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok klímaszerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned ha szükséged van erre: automata váltó olajcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az automata váltó olajcsere mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: klíma kuplung javítás?

Az Automata váltó olajcsere és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas