Split klíma kompresszor javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 klímaszerelő közül! Korrekt split klíma kompresszor javítás árak — 4600-8700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Győrben környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 klímaszerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Zoran

Zoran

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a split klíma kompresszor javítás Győrben?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Győr dolgozom, megyében is! Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kávéfőzők javítása terén. Több mint 15 féle típust javítunk. Jura szakszerviz. Kávégép tisztító tabletta. Philips kávéfőző szerviz.

 • Split klíma kompresszor javítás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors, kb 20 perc szakszerű pontos munkát végzett a szakember. Közben fontos kezelői információkkal látott el minket.

Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás
 • Split klíma kompresszor javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Érdemes telefonon érdeklődni. A megbeszélt időben gyors hibafelmérés és infirmáció a készülékről. Segítőkész, közvetlen. Csak ajánlani tudom.

A megoldások embere vagyok. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. . Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés. Országosan.

 • Split klíma kompresszor javítás

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Még mindig ők a legjobbak! Évek óta csak hozzájuk járok. Bátran ajánlom őket. 5*

Győr dolgozom, megyében is! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors javítások. . Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Split klíma kompresszor javítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Értenek a telefonokhoz, de az ügyfélkiszolgálásban még van hova javulni.

Gitár Javítás Budapest. Milliók bíznak benne.
 • Split klíma kompresszor javítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedvesek és gyorsak voltak. Mindenkinek ajánlom!🙂

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő split klíma kompresszor javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Split klíma kompresszor javítás: mennyi az ára Győrben?

Győrben a split klíma kompresszor javítás átlagos díja 4600 - 8600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Győrben a suzuki váltó felújítás szolgáltatáshoz már 18 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Győrben?

Most 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SUZUKI VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: suzuki váltó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi klímaszerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: klímaszerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A suzuki váltó felújítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas