Tablet akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 tablet szerelő közül! Korrekt tablet akkumulátor csere árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 tablet szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Bálint

Bálint

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tablet akkumulátor csere Győrben?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Tablet akkumulátor csere

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon hálásak vagyunk neki. Mindenki, aki törött TV ajánlom a mester szakember A. Ne bánja meg.

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Tablet akkumulátor csere

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű munkás, és tudja, mit csinál. Teljesen elégedettek vagyunk a munkával. Ajánlom, hogy jöjjön vissza, nem fogja megbánni.

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Tablet akkumulátor csere

    3400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

A mester időben megérkezett. A TV-t megjavították, és ezért nagyon hálás vagyok. Az én ajánlásom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő tablet akkumulátor csere közben Győrben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tablet akkumulátor csere: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a tablet akkumulátor csere átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Tablet Szerelők - hogyan válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tablet szerelőt Győrben?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TABLET AKKUMULÁTOR CSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tablet szerelő?

Egy tablet szerelő a következő feladattal kereshető meg: tablet akkumulátor csere vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy tablet szerelő segítségét?

Egy profi tablet szerelő a tablet akkumulátor csere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: tablet szerelő?

Ha egy megfelelő tablet szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tablet akkumulátor csere és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Győrben