Tablet kijelző javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Tablet Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tablet szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 tablet szerelő közül! Korrekt tablet kijelző javítás árak: 7100-13400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Győrben környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 tablet szerelő most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tablet kijelző javítás Győrben?

7100 - 13400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tablet szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tablet szerelőt!

Több, mint 20 éve foglalkozom hangszóró javítással. A munkám során rengteg féle márkával és a mögöttük rejlő megoldásokkal találkoztam.

  • Tablet kijelző javítás

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, jó minőségű és nem drága. Nagyon tudom ajánlani ezt a technikust.

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Tablet kijelző javítás

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A betegről tényleg kiderült, hogy teljesen halott, nos, ez már csak így megy.

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Tablet kijelző javítás

    5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm, a szerelő mindent rendben csinált, a szükséges alkatrészekkel érkezett.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tablet szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tablet szerelő tablet kijelző javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tablet kijelző javítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a tablet kijelző javítás átlagos ára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Győrben a tablet kijelző javítás szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tablet szerelőt Győrben?

Jelenleg 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TABLET KIJELZŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy tablet szerelő?

Egy tablet szerelő a következő munkával kereshető meg: tablet kijelző javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tablet szerelő?

Egy megbízható tablet szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire számíts, hogyha tablet szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Győrben