Telefon bekapcsoló gomb javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 telefon szerelő közül! Korrekt telefon bekapcsoló gomb javítás árak — 4500-8400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Győrben környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 telefon szerelő most online

Bertalan

Bertalan

Еrdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon bekapcsoló gomb javítás Győrben?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Samsung után gyártott akkumulátor csere ár: Samsung s4, s5, s6, s6 edge, telefon akku csere ára: 7000 Ft, Samsung s7, s7 edge, telefon akku csere ára: 8000 Ft, Samsung j3, j5, j510, telefon akku csere ára: 7500 Ft.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, törött kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, mobiltelefon javítás, iphone se akkumulátor csere

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A kivitelezés elsőrangú! Kitisztította a hangszórókat, a kamerát, és teljes diagnózist végzett a telefonon azon felül, amit fizetett érte. A lányom egyik telefonról a másikra gombot és akkumulátort cserélt ingyenesen. Nagyon udvarias és rendezett technikus. Köszönjük munkáját

Kedves érdeklődő! A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.

Szerviz szolgáltatásunk:, huawei akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás, samsung akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon kijelző javítás

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon ajánlott! Gyorsan megérkezett és mindent szakszerűen csinált! Miközben az iPhone-omat javította, a kollégám meglátta, és kérte, hogy azt is javíttassa meg. Az ár tisztességes!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Amiket vállalok:, asztali telefon javítás, beázott iphone javítás, telefon üveg karc javítás, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés

Szolgáltatásaink:, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, asztali telefon javítás, samsung akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen, minden kiváló volt, nem számítottam arra, hogy vannak ilyen kedves és készséges emberek, és nem csak, hogy a mester a kézműves👍👍👍👍, míg a telefon volt a javítás küldött videót, hogyan csinálta, mint nyitott mindent látható volt, és a mester adott még egy pár Ajánlások!!! Összességében elégedett vagyok a 10-ből 10 ponttal! Mivel nem tudtam felvenni a telefont, elhozta hozzám! Külön köszönet érte! Ajánlom 👍👍👍👍

t vörös
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon bekapcsoló gomb javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon bekapcsoló gomb javítás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a telefon bekapcsoló gomb javítás átlagos ára 4600 - 8600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Győrben?

Jelenleg 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON BEKAPCSOLÓ GOMB JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő munkával bízható meg bátran: telefon bekapcsoló gomb javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható telefon szerelő a telefon bekapcsoló gomb javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha telefon szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas