Telefon szoftver javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 telefon szerelő közül! Korrekt telefon szoftver javítás árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Győrben környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Adalbert

Adalbert

Еrdekel.

Dusán

Dusán

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon szoftver javítás Győrben?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

A megoldások embere vagyok. Munkáim:, xiaomi kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás, törött kijelző javítás, kijelző javítás, betört telefon kijelző javítás

Szolgáltatásaink:, telefon alaplap javítás, beázott iphone javítás, telefon hangszóró javítás, vezetékes telefon javítás, betört telefon kijelző javítás

  • Telefon szoftver javítás

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden nagyon király) Annyira tetszett, hogy megkértem, hogy még kétszer segítsen nekem! Köszönöm!!!

István vagyok. Főbb szolgáltatásaink:, telefon újratelepítés, telefon javítás, iphone se akkumulátor csere, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás

Főbb szolgáltatásaink:, törött kijelző javítás, mobiltelefon javítás, telefon pixelhiba javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás

  • Telefon szoftver javítás

    4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Részletes tájékoztatást adtak mindenről, jó áron dolgoztak és fél év garanciát vállaltak a munkára.

Kedves érdeklődő! Házhoz megyünk a mobiltelefonért! Lehetőség van arra, hogy elmenjünk a hibás telefonért és akár másnapra megjavítva, lefertőtlenítve visszavigyük Önnek!

Fő profilunk:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró tisztítás, telefon lcd kijelző javítás, Telefon takarítás, alcatel kijelző javítás

  • Telefon szoftver javítás

    5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, gyors, szakszerű segítség. Köszönjük a lovasbaleset áldozatául esett telefon megmentését!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon szoftver javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon szoftver javítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a telefon szoftver javítás átlagos díja 4500 - 8400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Győrben?

Jelenleg 20 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON SZOFTVER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő ezzel a munkával bízható meg: telefon szoftver javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha profi telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A telefon szoftver javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas