Törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző javítás árak: 5600-10500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző javítás Győrben?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Samsung után gyártott akkumulátor csere ár: Samsung s4, s5, s6, s6 edge, telefon akku csere ára: 7000 Ft, Samsung s7, s7 edge, telefon akku csere ára: 8000 Ft, Samsung j3, j5, j510, telefon akku csere ára: 7500 Ft.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, törött kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, mobiltelefon javítás, iphone se akkumulátor csere

  • Törött kijelző javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A kivitelezés elsőrangú! Kitisztította a hangszórókat, a kamerát, és teljes diagnózist végzett a telefonon azon felül, amit fizetett érte. A lányom egyik telefonról a másikra gombot és akkumulátort cserélt ingyenesen. Nagyon udvarias és rendezett technikus. Köszönjük munkáját

Kedves érdeklődő! A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.

Szerviz szolgáltatásunk:, huawei akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás, samsung akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon kijelző javítás

  • Törött kijelző javítás

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon ajánlott! Gyorsan megérkezett és mindent szakszerűen csinált! Miközben az iPhone-omat javította, a kollégám meglátta, és kérte, hogy azt is javíttassa meg. Az ár tisztességes!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Amiket vállalok:, asztali telefon javítás, beázott iphone javítás, telefon üveg karc javítás, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés

Szolgáltatásaink:, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, asztali telefon javítás, samsung akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere

  • Törött kijelző javítás

    4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen, minden kiváló volt, nem számítottam arra, hogy vannak ilyen kedves és készséges emberek, és nem csak, hogy a mester a kézműves👍👍👍👍, míg a telefon volt a javítás küldött videót, hogyan csinálta, mint nyitott mindent látható volt, és a mester adott még egy pár Ajánlások!!! Összességében elégedett vagyok a 10-ből 10 ponttal! Mivel nem tudtam felvenni a telefont, elhozta hozzám! Külön köszönet érte! Ajánlom 👍👍👍👍

t vörös
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző javítás: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a törött kijelző javítás átlagos ára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Győrben?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy járműfényező a következő munkával bízható meg bátran: autó fényezés javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy jó járműfényező az autó fényezés javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha a legjobb járműfényező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autó fényezés javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas