Varrógép állvány felújítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép állvány felújítás árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 varrógép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép állvány felújítás Győrben?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Zoltán vagyok. Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Légtechnika. Hőszivattyú telepítés. Klíma javítás. Klíma karbantartás.

 • Varrógép állvány felújítás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom mindenkinek. Gyorsak, korrektek.

László O.
László O. 8000 Székesfehérvár Online

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Az ipari elektronikai eszközök elektronikai hibák javítására szakosodott. Az iparban működő régi elektronikai eszközök javítását, beszerzését is vállaljuk.

 • Varrógép állvány felújítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

30000ft -ot fizettem a semmire egy másik helyen. Itt 5 p alatt megoldották a problémát. Nagyon segítőkészek és csak ajánlani tudom mindenkinek akinek fontos a hozzáértés és nem fizet a semmire hatalmas ősszegeket.... Így tovább 😊 Királyak vagytok😉

Zoltán vagyok. Azonnali megoldás akkumulátor problémára . Több éves tapasztalat, villámgyors segítség. Keressen minket...

 • Varrógép állvány felújítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, profi és még kedves is.

Kata Papp
2 éve

Tisztelt megrendelők! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Varrógép állvány felújítás

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyors munka.

András vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép, Mosogatógép, Villany Sütő, Villany Tűzhely, Kerámialap, Szárítógép, Páraelszívó, Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Bankkártyás fizetés. Garancia a javításokra. . Országosan.

 • Varrógép állvány felújítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Megbízhatóan és olcsón dolgozik

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép állvány felújítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép állvány felújítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a varrógép állvány felújítás átlagos díja 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Varrógép Szerelők - mi alapján válasszunk Győrben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Győrben?

Most 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÜZEMANYAG RENDSZER TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy varrógép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: üzemanyag rendszer tisztítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi varrógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő az üzemanyag rendszer tisztítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha varrógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas