Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 52 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 7000-13100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 adótanácsadó most online

Sándor S.

Sándor S.

Kedvezményt adok

János S.

János S.

Tapasztalt vagyok

Balázs P.

Balázs P.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Győrben?

7000 - 13100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Üdvözlöm, Egyéni vállalkozó (kata vagy átalányadózó, AAM kereten belül) könyvelését vállalom.

 • Kriptovaluta adózás

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, gyors, precíz segítségnyújtás.

Bálint
2 éve

2007 óta működő családi könyvelőiroda Fő tevékenységünk cégek és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése, bér-munkaügyi feladatok ellátása, hatóságok előtti képviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk. Igény szerint a bizonylatok átvétele illetve konzultáció az ügyfélnél történhet.

 • Kriptovaluta adózás

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Ha szeretnéd látni, ahogy a hihetetlen felkészültség találkozik a maximális ügyfélközpontúsággal, akkor mindenképpen látogass el ide!

Genovéva
2 éve

Több éve működő vállalkozásom keresi leendő ügyfeleit. Rugalmas időbeosztással (nem csak hétköznap 8-tól 4-ig) várom Önt, legyen egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos, kezdő vagy már működő vállalkozás. Tevékenységemet felelősségbiztosítással végzem.

 • Kriptovaluta adózás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkész volt mindenki, érthetően elmagyarázták a teendőimet az egyéni vállalkozásommal, illetve a közös munkával kapcsolatban.

Nikolett
2 éve

2004 óta vagyok mérlegképes könyvelő, ezért széleskörű tapasztalattal rendelkezem. Szívesen vállalom társas és egyéni vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését akár online módon is.

 • Kriptovaluta adózás

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom! Az előző könyvelőm nem igazán foglalkozott a vállalkozásommal, ezért kénytelen voltam új könyvelőt keresni, azóta is hálás vagyok Erzsinek, hogy elvállalt és támogatja a munkám. Gyors, precíz, nagyon jó szaktudással rendelkezik, humoros, megbízható személy. Ha tényleg egy jó könyvelő munkáját szeretnéd igénybe venni, akkor bátran vedd fel vele a kapcsolatot!

Szilárd
2 éve

Szabóné Lőrinc Kornélia vagyok, 2016-ban végeztem el a mérlegképes könyvelő tanfolyamot és még pályakezdő vagyok.

 • Kriptovaluta adózás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Budapesti könyvelő keresése nem egyszerű feladat, mivel mint minden szakma, így ez is felhígult. Andrea nem csak szakmailag képzett és tapasztalt könyvelő Budapesten, hanem mindemellett még kifejezetten kedves is. Végre egy olyan szolgáltató, aki nem magas lóról beszél az emberrel! Csak ajánlani tudom.

Anita
2 éve

Közgazdász, mérlegképes könyvelő( vállalkozási, IFRS), kontrolleri végzettséggel rendelkezem. Több mint 30 éve számvitellel és adózással foglalkozom. Könyvelőirodámat 20 éve működtetem. Főkönyvelői és gazdasági vezetői tapasztalattal rendelkezem, főleg építőipar és termelővállalatnál szereztem tapasztalatot. Könyvelőirodánkban teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk a legkisebb egyéni vállalkozótól a nagy termelővállalatig. Elkötelezett szakértő csapatunk segítségével könnyedén optimalizálhatja befizetendő adóját. Elkészítjük adóbevallását, valamit tanácsot adunk a megfelelő cég- és adózási forma kiválasztásában. Személyre szabott szolgáltatásaink által sikerre vezetheti cégét, vagy megkönnyítheti az adóbevallás időszakát. Mi folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, és azok betartásával adunk tanácsot. Folyamatos kapcsolattartást vállalunk. A jogszabályok által előírt nyilvántartásokon túl vezetői döntéseket alátámasztó információkkal is szolgálunk a cégvezetés felé. A precíz belső munka-folyamatainknak köszönhetően mindig naprakészek vagyunk, így jó előre tudunk szólni a fizetési kötelezettségekről, valamint folyamatosan tájékoztatjuk cége pénzügyi helyzetéről. Szívünkön viseljük a cége fejlődését, és az Ön problémája a mi problémánk is. Lovász Sándorné SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés, távkönyvelés,online könyvelés - beszámoló, bevallások elkészítése - bérszámfejtés - adózási tanácsadás ügyvédi háttérrel - cég képviselet hatóságok előtt - egyéb pénzügyi tanácsadás és szolgáltatás (számlázás, utalás) - belső ellenőrzés, kontrolling feladatok vállalat értékelés -számlákért házhoz megyek

 • Kriptovaluta adózás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: mennyi az ára Győrben?

Győrben az ikea bútor összeszerelés átlagára 2300 - 4400 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Győrben az ikea bútor összeszerelés szolgáltatáshoz már 68 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Győrben?

Jelenleg 52 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod ha szükséged van erre: ikea bútor összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ikea bútor összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ikea bútor összeszerelés?

Az IKEA bútor összeszerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas