Pénzforgalmi elszámolás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 adótanácsadó közül! Korrekt pénzforgalmi elszámolás árak — 5700-10700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 adótanácsadó most online

Zsuzsa F.

Zsuzsa F.

Tudok segíteni.

Timi K.

Timi K.

Közeli megoldás.

Zsoltné A.

Zsoltné A.

Érdekel.

Mennyibe kerül a pénzforgalmi elszámolás Győrben?

5700 - 10700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

17 éve működő könyvelőirodánk nagy szakmai tapasztalattal, felelősségbiztosítással vállalja egyéni és társas vállalkozások, nonprofit szervezetek könyvelését. Ügyfeleink munkáját folyamatos tanácsadással segítjük az optimális adózás elérése érdekében. Egyénre szabott árainkkal, mindenki megelégedésével dolgozunk.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Hasznos tanácsokat kaptam, rugalmas volt az ügyintézés. Ajánlom másoknak is.

Dezső
2 éve

Teljes körű könyvelés, számviteli, ügyviteli szolgáltatás: cégek, vállalkozások, egyesületek, ügyvédi irodák részére. Adóbevallások készítése, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, hatóság előtti képviselet. Rugalmas munkaidővel állok ügyfeleim rendelkezésére. Forduljon hozzám bizalommal, diszkréten kezelem ügyfeleim tevékenységét és ügyvitelét. Kérjen árajánlatot személyre, cégre szabottan!

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó.

Timea
2 éve

Cégalapítás, megbízható naprakész könyvelés, felelősségbiztosítással Érden.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyors válaszadás a felmerülő kérdéseimre, naprakész szakmai tudással párosulva. Nem is kell ennél több.

János
2 éve

Egyéni vállalkozások könyvelését vállalom másodállásban, főállásom egy több éve működő könyvelő irodában van. Bármikor elérhető vagyok, szívesen lejelentem az online számlákat, jelentem az egyszerűsített munkavállalókat. Figyelemmel kísérem az aktuális pályázatokat és azok lehetőségéről értesítem ügyfeleimet. Naprakészen követem a változásokat, alkalmazom azokat. Ügyfélkozpontú gondolkodás jellemez. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvelésen kívül: - kezelem az ügyfélkapukat - figyelem a kiírt pályázatokat - jelentem az online számlákat - adatot szolgáltatok különböző kérésekkor (hitel, KSH…stb) - sajátomkènt kezelem a vàllalkozásokat

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

E-mailben kerestem meg a céget.Két levélváltás és egy telefonos egyeztetést követően időpontot egyeztettünk a találkozásra. Nagyon rugalmasan három időpont közül is választhattam. A személyes találkozás alkalmával minden kérdésemre pontos, érthető választ kaptam. Megegyeztünk az anyagiakban és azóta ügyfelük vagyok.Pozitív képem alakult ki a cégről ezen rövid idő alatt. Amennyiben így is folytatódik a történet, elmondhatom, hogy egy jó üzleti befektetés volt.

Monika
2 éve

Vállalkozásunk 2002-ben alakult budakalászi székhelyű társaság, komoly tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezünk, amelyet folyamatos továbbképzéssel karbantartunk, fejlesztünk. A kollégák közgazdász diplomával adótanácsadói, könyvvizsgálói végzettséggel rendelkeznek, amely biztosíték arra, hogy megbízható, precíz munkát várhat a társaságunktól. Ha a könyveléstől nem csak adatrögzítést vár, hanem komplex tanácsadást, adó optimalizálást, akkor a vállalkozásunk megfelelő az Ön számára. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Profi, segítőkész, pontos. Csak ajánlani tudom!

Katalin
2 éve

Egyéni vállalkozók, Kft , Átalànyadó, KATA, SZJA Céged Könyvelése Elérhető Áron - Kérj Akciós Ajánlatot 5 Perc Alatt - Most Válassz Minket. Kedvezmény minden új ügyfelünknek! 2022-ben ingyen bérszámfejtünk! Most használd ki Te is!

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ajánlom, nagyon megbízható, precíz!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó pénzforgalmi elszámolás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA összeszerelés: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben az ikea összeszerelés átlagára 4400 - 8300 Ft/óa. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Győrben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Győrben?

Ebben a pillanatban 47 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: ikea összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas