Passzív időbeli elhatárolás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 52 adótanácsadó közül! Korrekt passzív időbeli elhatárolás árak — 5700-10700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Győrben környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 adótanácsadó most online

János S.

János S.

Tudok segíteni.

Luca P.

Luca P.

Közeli megoldás.

Timea J.

Timea J.

Érdekel.

Mennyibe kerül a passzív időbeli elhatárolás Győrben?

5700 - 10700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Teljes körű főkönyvi könyvelés Adóbevallások, beszámolók, szabályzatok elkészítése Bérszámfejtés, adatszolgáltatás TB- és munkaügyi ügyintézés EV részére Pénztárkönyv vezetése Magánszemélyek részére szja bevallás Képviselet a hivataloknál. Környezetvédelmi, környezetterhelési bevallás elkészítése. Adótanácsadás Végelszámolás SZOLGÁLTATÁSOK: A fent felsorolt szolgáltatásokat szükség esetén helyszínen is elvégzem. Távkönyvelés

 • Passzív időbeli elhatárolás

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Precíz és pontos cég. Mindenkinek ajánlom!

Jenő
2 éve

Adójogi problémája van? Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Piacvezető szolgáltató. Válassza a minőséget. Megbízható, korrekt cég. Kedvező konstrukciók.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Elégedettek vagyunk, mivel telekommunikációs költségeinket megoldásaikkal sikerült leredukálnunk. Biztonságtechnikai megoldásaik pedig beleilleszkednek a kommunikációs rendszerbe, így többrétű megoldást kaptunk egy anyagi befektetéssel. Csak ajánlani tudom.

József
2 éve

Több mint 20 éves Tapasztalat Keress új könyvelőt cégedhez Ingyenes keresés 1 perc alatt

 • Passzív időbeli elhatárolás

  8000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Hogy mi jut eszembe a Ködmön Könyvelőirodáról? Az a hihetetlen jó érzés, hogy tök nyugodtan alszom, mert Ők könyvelnek nekünk is. Tényleg jó fej csapat olyan vezetővel, aki mindig átlátja a helyzetet és nem ismer lehetetlent - sose hallottam olyat Tőle, hogy "majd utánanézek" . Hihetetlenül felkészült, mindig azonnal tudja a jó megoldást. Köszi Kiss Krisztina 🙂

Attila
2 éve

Könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, APEH- és TB-képviselet. Külföldi cégek képviseletét is vállaljuk. Szeretettel várjuk új ügyfeleinket! SZOLGÁLTATÁSOK: Kutatás-fejlesztési kedvezmények Mérnöki társaságok könyvelése Nemzetközi cégek, fióktelepek, kereskedelmi képviseletek könyvelése Export-import kezelése, riportkészítés

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nekem gyorsan én normális áron segítettek elintézni az ügyemet. Teljesen elégedett vagyok, csak ajánlani tudom.

Rafael
2 éve

Pénzügy és számvitel szakos közgazdász diplomával, adótanácsadó végzettséggel rendelkezem, illetve mérlegképes könyvelői szakképesítéssel vállalkozási és IFRS szakirányon. Közel 20 éves munkatapasztalattal teljes körű számviteli szolgáltatást vállalok egyéni vállalkozók, Bt.-k, Kft.-k, Rt.-k, alapítványok és egyesületek részére. Egy ügyvédi irodával együttműködve jogi tanácsadással és képviselettel segítjük ügyfeleink munkáját. Az ügyfeleim vállalkozásait, gondjait a sajátomnak érzem, és maximálisan támogatom őket fejlődésükben. Amennyiben egy tapasztalt, rugalmas, precíz és megbízható könyvelőt keres, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. SZOLGÁLTATÁSOK: - Könyvelés egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, alapítványok, egyesületek részére - Beszámolók készítése - Bérszámfejtés - Adótanácsadás - IFRS könyvelés - Egyéb ügyviteli szolgáltatások - Elmaradt bevallások pótlása, elhanyagolt könyvelés rendbetétele - Végelszámolás teljes körű lebonyolítása - Igény szerint a bizonylatok átvétele a megbízó székhelyén

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Rövid idő alatt előkalkuláció, és azt követően gyors, ügyfélközpontú végrehajtás. Maximálisan elégedett vagyok a team munkájával. Sok sikert! .

Ignác
2 éve

Az online könyveléssel időt, pénzt is spórolhat Teljes körű adótanácsadás cégeknek és szakértő segítség az ÁFA ellenőrzés ügyében! Adószakértői tanácsadás kis-, közép- és nagyvállalatoknak 25+ év szakmai tapasztalattal! Konzultáció személyesen. Adóellenőrzési Rutin. Anyagi Felelősségvállalás.

 • Passzív időbeli elhatárolás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Anikó fantasztikus szakember, mindenre gyorsan és precízen reagál. Tökéletesen meg vagyunk elégedve a munkájával, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Barnabás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó passzív időbeli elhatárolás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy összeszerelés: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben az ágy összeszerelés átlagos díja 3200 - 6000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi értékeléseket?

Győrben az ágy összeszerelés szolgáltatáshoz már 55 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Győrben?

Jelenleg 42 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod ha erre van szükséged: ágy összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas