Betonlépcső burkolás Kaposvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonlépcsőburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Kaposváron betonlépcső burkolásra szakosodott 32 szakember közül választhatsz. Minőségi munka garanciával. Kérj árajánlatot még ma! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 betonlépcsőburkoló most online

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszállás.

József

József

Érdekel.

Mennyibe kerül a betonlépcső burkolás Kaposváron?

4400 - 8300 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb betonlépcsőburkolóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonlépcsőburkolót!

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést.

 • Betonlépcső burkolás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kedves Árkus Sándor! Köszönjük a gyors,tiszta és precíz kivitelezést! A rendkívűl rugalmas hozzáállást, és viselkedést. Ha lesz rá alkalmam, biztos Önt fogom ajánlani.😁

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Betonlépcső burkolás

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas választék,rugalmas hozzáállás 👌

Bence
2 éve

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Betonlépcső burkolás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A színes térkő fél év alatt kifakult, szar minőség! Nem ajánlom senkinek!! Impregnálás az nem nagyon volt az új kövön. Hamar koszosodik,mohásodik,nehéz tisztítani.

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Térkövezés. Mart aszfaltozás. Útépítés. Aszfaltozás. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • Betonlépcső burkolás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló minőségű munka, megbízható kivitelező.

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión.

 • Betonlépcső burkolás

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj betonlépcsőburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló betonlépcső burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonlépcső burkolás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a betonlépcső burkolás átlagára 4700 - 8900 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Kaposváron?

Most 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETONLÉPCSŐ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával bízható meg bátran: betonlépcső burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: betonlépcső burkolás?

A betonlépcső burkolás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy burkolót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas