Lépcső laminált padlóval burkolás Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj laminált padlóval burkolt lépcső szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza Kaposvár legjobb laminált padló burkolóit - 30 szakember áll rendelkezésre! Kérjen árajánlatot lépcső laminált padló burkolásra még ma. Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 laminált padlóval burkolt lépcső most online

Karoly

Karoly

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a lépcső laminált padlóval burkolás Kaposváron?

7000 - 13100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb laminált padlóval burkolt lépcsőok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező laminált padlóval burkolt lépcsőt!

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést. Teljeskörű minőségi kivitelezés, referenciákkal rendelkező megbízható vállalkozótól.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrrekt, megbizható vállakozó. A mi házunkat ő építette az alaptól a beköltözésig. Igazán otthonos és szép lett! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Soha senkinek nem ajánlom! Fel se hívjátok

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Többször is jártam bent és nagyon kedvesek voltak minden egyes alkalommal! Legközelebb is szivesen megyek hozzájuk vásárolni! :)

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Wilio szabad. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Jó szívvel ajánlom a csapatot, telefonon és email-ben is elérhetőek, tartották a megbeszélt határidőt, a részletekre is odafigyelve, minőségi munkát végeztek.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Laciék gyönyörű cserépkályhát építettek a szüleim házában, öröm ránézni, hozzábújni, érezni a melegét. Ajánlom őket mindenkinek, aki szép cserépkályhát, pontos, megbízható, ügyes szakembert szeretne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj laminált padlóval burkolt lépcső szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló lépcső laminált padlóval burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lépcső laminált padlóval burkolás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a lépcső laminált padlóval burkolás átlagára 6200 - 11700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Kaposváron a lépcső laminált padlóval burkolás szolgáltatáshoz már 33 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Kaposváron?

Most 25 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÉPCSŐ LAMINÁLT PADLÓVAL BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával kereshető meg: lépcső laminált padlóval burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a lépcső laminált padlóval burkolás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: lépcső laminált padlóval burkolás?

A lépcső laminált padlóval burkolás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy burkolót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas