Burkolás fára Kaposváron a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fával burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kaposvár - Burkolás fára szakemberek. 30 képzett szakember áll rendelkezésre. Válasszon a legjobbak közül! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 fával burkoló most online

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Krisztian

Krisztian

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a burkolás fára Kaposváron?

6200 - 11700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fával burkolók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fával burkolót!

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Burkolás fára

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható cég jó teljesítmény

20 év tapasztalat, garancia! Kedvező árak.

 • Burkolás fára

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Elképesztően profi csapat, jól felkészültek, precízek, szépen dolgoznak! Igazi felüdülés ilyen kivitelezőt látni a sok "egytalicskás" építőipari próbálkozó között. Közel 100 m2 térkő és több mint 100 fm szegély lerakásra szerződtünk, minden a megbeszéltek szerint, kiváló minőségben készült el. Csak ajánlani tudom őket!

Beton és gipszbeton lépcsők burkolása parkettával. Legjobb ár- érték arányú lépcső burkolat.

 • Burkolás fára

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Széles választék színben, méretben, minőségben. Kedves, előzékeny, figyelmes tájékoztatás, kiszolgálás. Észrevétlenül sikerült itt eltölteni egy fél napot. 🙂

Minőségi Hidegburkolás Reális Áron | Határidőre precízen elvégzett munka Önnek is! Hidegburkolás, padlóburkolás, csempézés, padlószigetelés, falszigetelés, konyha burkolás.

 • Burkolás fára

  6200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható gyors munka és nagyon kedvező árakon dolgozik csak ajánlani tudom .

Tervezéstől a kivitelezésig, önhordó vasszerkezetes, betonburkolás! Galériában több referenciaképet is megtekinthet! Egyedi falépcső készítés. Tetőtér beépítése. Önhordó lépcsők. Szolgáltatások: Helyszíni felmérés, Tervezés, Gyártás.

 • Burkolás fára

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Mindig akkor érkeztek mikorra azt megbeszéltük. Részletesen végig vezettek a folyamatokon, esetleges kèrdéseken. A végeredmény szép lett. Minden kérést teljesítettek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fával burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás fára közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás fára: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a burkolás fára átlagára 3900 - 7400 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Kaposváron a burkolás fára szolgáltatáshoz már 31 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Kaposváron?

Jelenleg 24 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS FÁRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót keresned akkor, ha a következőre van szükséged: burkolás fára.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: burkoló?

Ha profi burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A burkolás fára és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas