Csatorna fektetés Kaposváron a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Csatorna fektetésre van szükséged, de nem találsz megbízható szakembert? Ne aggódj, a Qjob-on a legjobb csatornázók várják a feladatodat! Válogass 38 szakember közül, 2600-4800 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján válassz, és bérelj fel a legjobb szakembereket Kaposváron! Csak osszd meg velünk a feladatodat, és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Ne késlekedj, hirdesd meg a feladatot most, és garantáltan a legjobb csatornázókkal dolgozhatsz együtt!

6 szakember, aki végzi a csatorna fektetés szolgáltatást most online

László

László

A környeken vagyok.

Adorján

Adorján

Ingyenes kiszallas.

Norbert

Norbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

2200 - 4100 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csatorna fektetés szolgáltatást Kaposváron!

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően. forgalmazzuk. 5 év garantált szűrőbetét utánpótlás. Víztisztító alkatrészek. Szerviz szolgáltatások. Klórmentes fürdővíz. Szódagépek.

  • Csatorna fektetés

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Majdnem két év kevés volt rendbehozni a kazánunkat. Pedig vadi új volt, a fűtést is ők szerelték nálunk. A szerelője kioktatott minket, hogy nem volt garanciális szervíz, tájékoztattuk, hogy ők nem jöttek ki elvégezni, meghibásodás után is csak többszöri hívásra. A feladatot -alkatrész hiányában - csak félig-meddig oldották meg. Az újabb hívàsokra telefont fel sem vették, személyes bejelentéskor a szőke högy az üzletben azt is letagadta volna, hogy jártunk ott, pedig azt mondta, az alkatrész ott van... Újabb meghibásodáskor a szerelő nem vette fel a telefont, az üzletben Jeszenszkivel találkoztunk, megigérte másnap kijön a szerelő, becsületére legyen mondva így is történt. Aztán pár nap után újra leállt a kazán -érezhetően elfüstölt benne valami- elsőre felvette a telefont a szerelő, megígérte aznap kijön, azóta is várjuk. Azután már hiába hivtuk, szerelő fel sem vette. Szétszedés után kiderült, valami ülepítő kis tartály tele van vízzel, ezt nem sikerült kitakarítania, ebből a víz rácsöpögött egy elektromos panelra, ez okozta a füstöt és az újabb leállást. De újabb két hónap alatt sem sikerült elérni a szerelőt. Szerencsére van egy faelgázosító kazánunk, azzal oldottuk meg a melegvíz és némi fűtés előállítását. Aztán rendeltünk alkatrészt Olaszországból -amit nekik két éve nem sikerül- és összerakattuk a kazánt. Tudom, hogy emberből hiány van, szakemberből még inkább, de egy munka azért ne addig legyen már munka, amíg a nagyobb pénz jön belőle. Az elvégzett munkával illene később is foglalkozni. Sajnos mi rettenetesen csalódtunk, nem is dühösek vagyunk, inkább elkeseredettek... Az egymásra mutogatás -főnök-szerelő, szerelő-főnök- nem vezet megoldásra. 😥

Zsolt
2 éve

99% egyezés a Kád Lefolyó. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Kád Lefolyó keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Csatorna fektetés

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek és van minden. Csak javasolni tudom🤗

János
3 éve

Elromlott, nem javítható? Cseréltesse le most új gáz konvektorát szereléssel együtt. Kérdése...

  • Csatorna fektetés

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kiszolgálás,segítőkészek az eladók

Emil
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Válaszd a legjobbat! Rendelj csatorna fektetés szolgáltatást helyi szakembereinktől, és percek alatt érkeznek az árajánlatok! Kattints most INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi a csatorna fektetés szolgáltatást, csatorna fektetés közben Kaposváron