Csatorna felújítás Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csatorna felújítás: Többé nem kell keresgélned! A Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Válogass vélemények és valós árajánlatok alapján, és bérelj fel a legjobbakat 2000-3800 Ft/fm áron! Kaposváron környékén már nem kell tanácstalanul keresgélned, mert mi megkönnyítjük a dolgodat! Oszd meg velünk a feladatot, és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját és róluk szóló visszajelzéseket olvashatsz! És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a tökéletes eredmény érdekében!

6 szakember aki végzi a csatorna felújítási szolgáltatásokat most online

András

András

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

3500 - 6600 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csatorna felújítási szolgáltatásokat Kaposváron!

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

  • Csatorna felújítás

    3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek és jó árakat is kaptam!

Attila
2 éve

Gázkészülékek cseréjét vállaljuk garanciális beüzemeléssel, teljeskörű ügyintézéssel. Most 50%-os állami támogatással vehető igénybe az Otthonfelújítási Program keretén belül. 30 Év Tapasztalat. Gyors Kivitelezés. Márkák: Ariston,...

  • Csatorna felújítás

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Izidor
3 éve

Express kiszállás! Azonnal javítjuk megtaláljuk és javítjuk a hibát! Gyors kiszállás és javítás rövid időn belül! 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Ingyenes kiszállás. Gázszerelés. Kedvező árak. Csőtörtés feltárás. Duguláselhárítás.

  • Csatorna felújítás

    6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ugy latom, ezek a "szakemberek" mind osszebeszelnek es egysegesen tartjak pimaszul magasan az arakat. Ha azt akarod hogy ne ontson el a szar vagy egyaltalan hasznalni tudjad a WC-t, kenytelen vagy ezeket a csirkefogokat kihivni es kifizetni a pofatlanul magas arakat. Fodor ur sem kivetel,: egy pokhendi kicsi f@sz, aki visszael azzal, hogy szukseg van ra, nyeregben erzi magat. Egy merfoldes gazember, ha engem kerdeztek. Aki teheti, ne hivja, mert mindegy mit fog csinalni, pofatlan sokat fog kerni a semmiert ez a kicsi kuki ember.

Mihály
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Kérj szakértő segítséget csatorna javításában! Kattints most és kapj azonnali ajánlatokat a helyi, megbízható szakemberektől - minden kötelezettség nélkül! Ingyenes ajánlatkérés percek alatt!

Egy szakember aki végzi a csatorna felújítási szolgáltatásokat, csatorna felújítás közben Kaposváron