Csempe leszedés Kaposvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Hidegburkolót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hidegburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb hidegburkolókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 40 hidegburkoló közül, 1300-2400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a csempe leszedés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 hidegburkoló most online

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a csempe leszedés Kaposváron?

1300 - 2400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hidegburkolók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hidegburkolót!

Díjmentesen felmérjük a munkát és árajánlatot is adunk. Minőség-ellenőrtesi teszt is van. rövid határidővel vállaljuk fürdőszobák felújítását, átalakítását. tervezés és kivitelezés. Minőség-ellenőrzési teszt. Minőségi tanúsítvány. Generál kivitelezés. Szakember gárda. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Műanyag kád felújítás; Wc burkolás, Komplett átalakítás, cső mázolás

 • Csempe leszedés

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Helyszíni felmérés után korrekt árajánlat. Minőségi és szakszerű munka a megbeszélt időben. Megbízható, tisztességes, becsületes vállakozó, csak ajánlani tudom.

Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! 15 éves tapasztalattal vállaljuk fürdőszobája komplett, teljes körű... Szolgáltatásaink: Akril kád felújítás; Wc csempézés, 4-5 nap felújítási munkaidő, lazúrozás

 • Csempe leszedés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

The guys did a professional, beautiful job. They were really flexible and made several additional small repairs occured during main task. Kept timeline and the price was exactly what we agreed at the beginning. I definitely recommend them for everybody planning to have the home painted.

Fürdőszoba felújítás? - 5 napon belül újjá varázsoljuk fürdőszobádat. - 3 Év Munkagarancia. Új fürdőszoba 5 napon belül. Díjnyertes Design. Ingyenes felmérés. Fix Árak ls Határidők. Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád lefolyó szerelés; Wc felújítás, 7x napos határidő, csík makulatúrázás

 • Csempe leszedés

  2000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom Dávidékat. Nagy szakértelemmel rendelkeznek, munkájuk alapos és tartják a vállalt határidőt. Az utóbbi években számos munkával bíztuk már meg őket, s megelégedettségünknek hála, elsősorban őket fogjuk keresni a jövőben is.

Kiépítené, javíttatná, cserélné, vagy felújíttatná a fürdőszobát? Hívjon időpontért! Több... Főbb szolgáltatásaink: Fürdőkád festés; Wc burkolás, 9x napos határidő, kisebb munkát

 • Csempe leszedés

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül megbízható, korrekt szakemberek. Munkájuk kifogástalan minőségű, gyorsan és tisztán dolgoznak. Maximálisan elégedettek voltunk a nálunk elvégzett tapétázással. Csak ajánlani tudom őket!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Szolgáltatásaink: Hidromasszázs kád javítás; Wc felújítás, 7x napos határidő, kisebb munkát

 • Csempe leszedés

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, precíz, igényes munkavégzés!

Régi fürdőszoba bontásától a teljesen új és egyedi megépítéséig teljeskörű felújítással. Kád áthelyezés, egyedi Zuhanykabinok kiépítése. Falak áthelyezése, új enteriőr kialakítása. Garanciális munka. Állami támogatásra is. Megbízható kivitelező. Fix határidőkkel. Fő profilunk: Hidromasszázs kád javítás; Wc burkolás, 4-5 nap - Fürdőszoba felújítás, fűrészporos tapétázás

 • Csempe leszedés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, profi, gyors és rugalmas. Jó áron minőségi munka. Hirtelen nem jut eszembe több pozitív jelző de az az egy biztos (főleg manapság), hogy az ilyen jó szakembereket nagyon meg kell becsülni!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hidegburkoló szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hidegburkoló csempe leszedés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csempe leszedés: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a csempe leszedés átlagára 8600 - 16200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Kaposváron a csempe leszedés szolgáltatáshoz már 30 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hidegburkolót Kaposváron?

Ebben a pillanatban 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSEMPE LESZEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hidegburkoló?

Egy hidegburkoló a következő munkával bízható meg bátran: csempe leszedés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hidegburkoló?

Egy jó hidegburkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: csempe leszedés?

A csempe leszedés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy hidegburkolót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas