Fürdőkád átalakítás Kaposváron a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tervezze át fürdőkádját velünk! Szolgáltatásunkkal, a fürdőkád átalakítással, garantáltan új életet lehelhet fürdőszobájába. Szakembereink Kaposvár és környékén állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Válasszon kínálatunkból, amely a legjobb minőséget nyújtja az összes árkategóriában, attól függően, hogy milyen igényei vannak. Az árak tartománya X-től Y-ig terjed, attól függően, hogy milyen munkát igényel a fürdőkád átalakítása. Ne habozzon, kérjen ajánlatot most, és élvezze új fürdőszobáját!

6 fürdőkád átalakító szakember most online

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Dávid

Dávid

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

243400 - 456500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőkád átalakító szakemberek Kaposváron!

Ha gondja van, hívja Pozsonyi Imre gázkészülék szerelő mestert!

  • Fürdőkád átalakítás

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megbizhato kedves es hozzaerto a kiszolgalas.

János
2 éve

Fali- turbós, kéményes kazán javítás és karbantartás, kondenzációs kazán csere. Gázszerelés Budapesten és környékén, kazán beszerelés garanciával. Ingyenes felméréssel. Maszkban és kesztyűben. Szolgáltatások: Cirkó karbantartás, Kazán szerelés.

  • Fürdőkád átalakítás

    4600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Hatalmas tapasztalattal hárította el a hibát, azaz tisztította ki és üzemelte be a Junkers gyártmányú gázbojlert, amelyet a többi szerelő nem vállalt.

István
2 éve

Kazáncsere és kéménybélelés régi készülékről kondenzációs kazánra akciósan. Teljeskörű. szakhatósági ügyintézéssel. Kivitelezés 1 nap alatt. Hívjon akár hétvégén is. Ingyenes kiszállás. Ingyenes árajánlat. Anyagelőleget nem kérünk.

  • Fürdőkád átalakítás

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jo szakember

Levente
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád átalakítást, és élvezd azonnali ajánlatok előnyeit a helyi, ellenőrzött szakemberektől! Az egész INGYEN és KÖTELEZETTSÉGMENTES, úgyhogy kattints most, és nézd meg, hogyan teheted szebbé fürdőszobádat!

Egy fürdőkád átalakító szakember, fürdőkád átalakítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik fürdőkád átalakítás a legmegfelelőbb fürdőkádakkal rendelkező ingatlanokhoz?

Az átalakítás során a legjobb választás a freestanding fürdőkád, melynek ára általában 200 000-500 000 forint között van. Ez a típusú kád elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának és a legtöbb ingatlanhoz jól illeszkedik.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a hidromasszázzsal ellátott fürdőkád élettartamát?

A hidromasszázzsal ellátott fürdőkád élettartamának meghosszabbítása érdekében javasolt rendszeres karbantartás és tisztítás. Ajánlott használni a kádhoz való tisztítószert, mint például a WhirlOut, amely eltávolítja a vízkövet és a szennyeződéseket. Emellett fontos, hogy a szivattyút és a légi beömlőket is rendszeresen tisztítsuk meg. A kád vízszintjét mindig tartsuk a megfelelő szinten, és ne használjuk túl gyakran. Ha a hidromasszázs rendszer meghibásodik, javasolt szakember segítségét kérni a javításhoz. A hidromasszázzsal ellátott fürdőkád ára általában 400 000 és 1 500 000 forint között van, attól függően, hogy milyen méretű és milyen funkciókkal rendelkezik.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik fürdőkád átalakítás a legjobb választás kis fürdőszobákhoz?

A Kaldewei Mini egy kiváló választás kis fürdőszobákhoz, amelynek ára körülbelül 100 000 forint. Ez a fürdőkád kicsi, de mély, így lehetővé teszi a teljes test áztatását, miközben csak minimális helyet foglal el.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: hidromasszázs berendezés vagy hidromasszázzsal ellátott fürdőkád?

A hidromasszázs berendezés a jobb választás, mivel különálló eszközként lehet használni, és több funkciót kínál, mint egy hidromasszázzsal ellátott fürdőkád. A legjobb ár-érték arányú hidromasszázs berendezés a Gspa G-03, amely 319 900 forintba kerül.

Olvas