Teljes körű fürdőkád tisztítása Kaposváron. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját egyszerűen és hatékonyan! Kaposváron szakemberünk segít Önnek megszabadulni a makacs foltoktól és a kellemetlen szagoktól. Célunk, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a tisztítás nehézségei miatt, inkább élvezze a tiszta, friss fürdőszobai hangulatot. Áraink rugalmasak és az Ön igényeire szabottak, így biztosan megtalálja a megfelelő csomagot. Az árak tartománya: 10.000-30.000 Ft, ami függ a fürdőkád típusától és állapotától. Ne habozzon, hívjon minket még ma és élvezze a tiszta kád élményét!

6 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Ákos

Ákos

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

2500 - 4700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Kaposváron!

99% egyezés a Kád Lefolyó. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Kád Lefolyó keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Fürdőkád tisztítása

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek és van minden. Csak javasolni tudom🤗

János
2 éve

Bízza a fűtésszerelés ránk. Profi csapatunk vállal fűtés és vízszerelést Non stop. Cégünk 20 éves tapasztalattal vállalja cirkó javítás, fűtésrendszer szerelését. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Fürdőkád tisztítása

    5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Itt minden van ami a fűtéshez kell!

Válogatott szakemberekkel 0-24 Bp-i ingyenes kiszállással. Egyik legkedvezőbb munkadíj a piacon.

  • Fürdőkád tisztítása

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Super immer wieder

Lipót
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen otthoni módszerekkel tisztíthatom meg a fürdőkád szifonját?

A fürdőkád szifonjának otthoni tisztításához javasoljuk a HC-8000 Speciális Szifon Tisztító Portékát, amely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és kellemetlen szagokat. A termék ára 2 500 forint körül van, és megvásárolható az építőanyag boltokban és szupermarketekben. Továbbá javasoljuk a rendszeres mosogatószeres öblítést és a szifon takarítását ecettel vagy szódabikarbónával legalább havonta egyszer.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a szappanmaradványokat a fürdőkádból?

A szappanmaradványok hatékony eltávolításához javasolt használni a Cillit Bang Power Cleaner Bath&Shower Spray-t, amely 1990 forintért vásárolható meg a Rossmann drogériákban. A spray hosszantartó hatású, és könnyen eltávolítja a szappanmaradványokat a fürdőkádból anélkül, hogy károsítaná az anyagát. Használata egyszerű: permetezze a terméket a fürdőkád felületére, hagyja hatni 5 percig, majd öblítse le vízzel alaposan.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád kárpitját?

A legjobb módszer a fürdőkád kárpitjának tisztítására a speciális fürdőszobai tisztítószerek használata, például a Cif Power & Shine fürdőszoba tisztító habja. Ez eltávolítja a vízkövet és az elszíneződéseket, és friss illatot hagy maga után. Árak általában körülbelül 1000-1500 forint. Fontos megjegyezni, hogy az erősen szennyezett kárpitokat nem szabad saját magunknak tisztítani, mivel ez károsíthatja a kárpit szálait. Javasolt szakember segítségével tisztíttatni azokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkádom repedéseket mutat?

Javasoljuk, hogy javítsa ki a fürdőkád repedéseit minél hamarabb, hogy elkerülje a további károsodást és a vízszivárgást. Az üvegszálas javítókészletek ára általában 10 000-20 000 forint között van, míg a teljes fürdőkád cseréje akár több százezer forintba is kerülhet. Ajánlott szakemberhez fordulni a javítás és felújítás során.

Olvas