Minőségi halszálka burkolás Kaposváron. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj halszálkával burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Kaposvár területén 31 szakember áll rendelkezésre halszálka burkolásra. Bízza ránk a munkát és élvezze az eredményt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Kaposváron környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 halszálkával burkoló most online

Sebestyen

Sebestyen

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Tibor

Tibor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a halszálka burkolás Kaposváron?

6600 - 12300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb halszálkával burkolóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező halszálkával burkolót!

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Önhordó lépcsők. Tetőtér beépítése. Egyedi falépcső készítés. Vasszerkezetes lépcsők.

 • Halszálka burkolás

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jó minőségű széles választék.

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Halszálka burkolás

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas választék,kedves eladók és segítőkész főnökség!

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Halszálka burkolás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó

Szegélykő fektetése Járda építés tékő építés autó parkoló építés. Útburkolatok, viacolorok, autóbeállók, parkolók, járdák, járdaszigetek képítése. Tereprendezés. Termőföld szállítás.

 • Halszálka burkolás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Objektíven, röviden értékelve: sajnos még egy mester" aki gyarapítja a megbízhatatlanok népes táborát. Az elvégzett munkáját, szakértelmét értékelni nem tudom, mivel az első megbeszélés és helyszíni felmérést követően nyoma veszett, tehát elképzelhető, hogy jó szakember csak Én nem voltam méltó arra, hogy fizethessek az elvégzett munkájáért.

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Teljeskörű megoldások.

 • Halszálka burkolás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak superlativus-ok jutnak eszembe: pontos, korrekt, megbízható, rendben dolgozó, kommunikáló jó csapat, szép munkával!!! Szerencse, hogy rájuk akadtunk, nagyon köszönjük az emberekhez és a saját munkájukhoz való hozzáállásukat!

Cord Kft
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj halszálkával burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló halszálka burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Halszálka burkolás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a halszálka burkolás átlagos díja 4300 - 8100 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hidegburkolók - hogyan választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hidegburkolót Kaposváron?

Most 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HALSZÁLKA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hidegburkoló?

Egy hidegburkoló a következő feladattal kereshető meg: halszálka burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi hidegburkoló segítségét?

Egy profi hidegburkoló a halszálka burkolás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: halszálka burkolás?

A halszálka burkolás és összes részfeladata ide sorolható. Egy hidegburkolót bátran megbízhatsz vele.

Olvas