Ház bővítés tervezés Kaposvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 39 építészmérnök közül, 39400-73800 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a ház bővítés tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 építészmérnök most online

Peter

Peter

erdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ház bővítés tervezés Kaposváron?

39400 - 73800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Modern, innovatív. Nemzetközi trendek. Kimagasló igényekhez. Bényei István építész. Belsőépítészet.

 • Ház bővítés tervezés

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Fő út melletti műhely,rossz parkolási lehetőséggel,

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Egyedi design és bútorgyártás az Ön igényeihez igazítva! Ülőgarnitúrák - fürdőszoba bútorok. 23 év tapasztalat. Ingyenes felmérés. Hétvégén is elérhető. 48 órás válaszadási idő. 2 év garancia.

 • Ház bővítés tervezés

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

100%-an meg vagyok elégedve.

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Élhető, kényelmes házak, ahol mindennek megvan a helye. Elegancia feltűnősködés nélkül. családi ház felújítás. tervezés. felújítás.

 • Ház bővítés tervezés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Nagyon meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával. Mindenkinek bátran tudom ajánlani!

Teljeskörű szolgáltatások egészen a tervezéstől a beépítésig, ügyintézési segítséggel. Segítünk a kivitelezésben a tervezéstől egészen a beépítésig, 5 éves garanciával. A Kübertől. Prémium minőségű konyha. Nobilia konyha.

 • Ház bővítés tervezés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Klassz hely!

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. tervezés. felújítás.

 • Ház bővítés tervezés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Itt javítják a volvót a legjobban szakszerűség profizmus csak ide gyertek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház bővítés tervezés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház bővítés tervezés: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a ház bővítés tervezés átlagos díja 31600 - 59300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Kaposváron a ház bővítés tervezés szolgáltatáshoz már 33 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Kaposváron?

Jelenleg 25 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ BŐVÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: ház bővítés tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ház bővítés tervezés?

A ház bővítés tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas