Családi ház tervezés Kaposvár területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 30 építészmérnök közül, 2200-4200 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a családi ház tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 építészmérnök most online

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Lajos

Lajos

A környeken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a családi ház tervezés Kaposváron?

2200 - 4200 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Modern, innovatív. Nemzetközi trendek. Kimagasló igényekhez. Bényei István építész. Belsőépítészet.

 • Családi ház tervezés

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Fő út melletti műhely,rossz parkolási lehetőséggel,

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Egyedi design és bútorgyártás az Ön igényeihez igazítva! Ülőgarnitúrák - fürdőszoba bútorok. 23 év tapasztalat. Ingyenes felmérés. Hétvégén is elérhető. 48 órás válaszadási idő. 2 év garancia.

 • Családi ház tervezés

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

100%-an meg vagyok elégedve.

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Élhető, kényelmes házak, ahol mindennek megvan a helye. Elegancia feltűnősködés nélkül. családi ház felújítás. tervezés. felújítás.

 • Családi ház tervezés

  6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Nagyon meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával. Mindenkinek bátran tudom ajánlani!

Teljeskörű szolgáltatások egészen a tervezéstől a beépítésig, ügyintézési segítséggel. Segítünk a kivitelezésben a tervezéstől egészen a beépítésig, 5 éves garanciával. A Kübertől. Prémium minőségű konyha. Nobilia konyha.

 • Családi ház tervezés

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Klassz hely!

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. tervezés. felújítás.

 • Családi ház tervezés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Itt javítják a volvót a legjobban szakszerűség profizmus csak ide gyertek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök családi ház tervezés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház tervezés: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a családi ház tervezés átlagos díja 2400 - 4500 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Kaposváron?

Most 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a munkával bízható meg: családi ház tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: családi ház tervezés?

A családi ház tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas