Okos ház tervezés Kaposváron a te elképzeléseid szerint!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 41 építészmérnök közül, 7000-13200 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a okos ház tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 építészmérnök most online

Geza

Geza

Ingyenes kiszallas.

Lajos

Lajos

erdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az okos ház tervezés Kaposváron?

7000 - 13200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Akár 24 hét alatt kulcsrakész családi házat tervezünk és építünk önnek. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk

 • Okos ház tervezés

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Aránylag olcsó ,széles a termékpaletta!! Ajánlom mindenkinek!

A legalacsonyabb ár garanciája. Kiváló Árak!

 • Okos ház tervezés

  8500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Autó szerviz

Grafikusként lakásterveket, Arculatterveket, Logó terveket készítek illetve Web-design és online felületek szerkesztése és felújítása sem áll távol tőlem. Jártasan mozgok az Adobe Photoshop, Illustrator illetve InDesign programokban. Weboldal tervezés szempontjából pedig kreatívan használom a Wordpresst. Tervezési munkát vállalok, látványtervet, lakberendezési tervet készítek grafikai programokkal. Fényképészként profi géppel készítek beállított képeket vagy rendezvényfotózást is vállalok. Az elkészült képeimet alapos korrigálási és szerkesztési művelet követi. Marketing szempontjából plakáttervezést és promóciós szövegírást illetve hirdetések készítését online vagy nyomtatott felületekre egyaránt el tudok készíteni. Kreatívan mozgok egy széleskörű skálán.

 • Okos ház tervezés

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Korrektek ,megbízhatóak ❣️ Még mindíg

Lakberendezőként az alábbi szolgáltatásokkal állok kedves megrendelőim rendelkezésére: ~ Lakóterek, üzlethelyiségek funkcionális, esztétikai és látványtervezése ~ Alaprajz, falnézetek és látványtervek, lámpakiosztási, burkolat kiosztási terv, építési-bontási terv, komplett lakberendezési tervdokumentáció készítése ~ Tanácsadás bútorok, burkolatok, textilek, színek, kiegészítők, dekorációk, felületi struktúrák, választásához ~ A kivitelezési folyamatok során együttműködés a szakági tervezőkkel, kivitelezőkkel ~ 3D látványtervezés

 • Okos ház tervezés

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Chrysler 300 . Szerelőtől szerelőig hordtam az autót, hónapokig,sehol nem boldogultak vele. Az amerikai-autószervizben 2 nap alatt megtalálták a hibát , és korrekt áron meg is javították. Azóta is hibátlanúl működik. Köszönöm nekik.

Csupán alaprajz alapján valósághűvé varázsoljuk az elképzeléseket!

 • Okos ház tervezés

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Isten mentse azt aki időpontot foglal. Kiadnak két embernek egy időpontot majd amikor megkérdezem, hogy ezt miért csináltak a válasz csak annyi volt, hogy lehet menni máshova. Csak akkor menj ide ha az idő nem számít!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök okos ház tervezés közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Okos ház tervezés: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron az okos ház tervezés átlagos ára 6600 - 12300 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós értékeléseket?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Kaposváron?

Jelenleg 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést OKOS HÁZ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt keresned ha erre van szükséged: okos ház tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi építészmérnök?

Egy jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: építészmérnök?

Ha egy megfelelő építészmérnök segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Okos ház tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas