Hegesztés Kaposvár területén!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb hegesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 33 hegesztő közül, 5600-10500 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a hegesztés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 hegesztő most online

Krisztina

Krisztina

erdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hegesztés Kaposváron?

5600 - 10500 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Üdvözlöm! Kerítések, korlátok, kapuk, rácsok, fémszerkezetek és egyéb lakatos munkák kivitelezését vállalom, Áfás számlával, garanciával!

 • Hegesztés

  11400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Szupper

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Komplex tervezés. Felújítás. Karbantartás. Megvalósítás.

 • Hegesztés

  14400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Rovid hatar idovel gyors munkavegzes.

Üdvözlök mindenki.Cégünk az alábbi munkakörben tevékenykedik.Kerites,kapuk,acélszerkezetek,előtetők,rozsdamentes és szénacél korlátok és üvegkorlátok gyártásával foglalkozik.

 • Hegesztés

  8700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kiküldött két kölyköt később küldött egy SMS-t hogy szar a tetőm nem tud dolgozni,senkinek nem ajanlom kamus és nem őszinte!

Cat Gatto
2 éve

Zárszerviz csapatunkat alkotó szakembereink mindegyike több éves, a zárszerelés területén szerzett szakmai múltra tekint vissza,a biztonság technikai szférában. Megrendelőink maximális kiszolgálása érdekében vetődött fel a cégcsoport gondolata,s lett az elképzelésből valóság, immár komplett zárszerviz szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Amit fontosnak tartunk: magas szintű technikai zárszerviz kivitelezés a megrendelői igények gyors,teljes körű kiszolgálása érdekében; legfejlettebb biztonság technológia alkalmazása,elérhető áron; rugalmas zárszerviz megoldások minden helyzetben.

 • Hegesztés

  9300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kedves segítőkész gyors:)

Kapacitásunk 4-5 fő szak és segéd munkaerő-vel tud munkát vállalni. Válaljuk: Helyszíni hegesztéseket korlátok, vasszerkezetek stb Falazatok, Porotherm, Ytong. Hideg, meleg burkolást. Térkövezést. Fizetési igényt személyes beszélgetésünk során átbeszélnénk. A kiszállás ingyenes az ország egészterületére!

 • Hegesztés

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Készségesek, gyors kiszolgálás nagy választék.

Ipari precíziós lézerhegesztés, kézi visszamunkálás, 10 éves tapasztalattal, garanciával. Ipari precíziós lézerhegesztés, kézi visszamunkálás akár helyszíni kiszállással. Gyors reakció. Emelkedő minőség. Megbízhatóság. Rugalmas...

 • Hegesztés

  5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

a megígért időpontban meg is jelent, és el is végezte haladéktalanul a szükséges munkát

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő hegesztés közben Kaposváron