Ház felújítás Kaposváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építési Vállalkozót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építési vállalkozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 építési vállalkozó közül, 5400-10200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a ház felújítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 építési vállalkozó most online

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

Andras

Andras

erdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a ház felújítás Kaposváron?

5400 - 10200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építési vállalkozók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építési vállalkozót!

Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. Lakásfelújítás teljes generálkivitelezés, házak felújítása. házfelújítási lehetőségek. otthonfelújítási akció. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba festés; Plafon vakolás; Konyhabútor festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Ház felújítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

The best 😀

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Komplett... Amiket vállalok: Fürdőszoba csempe felújítás; Gipszkartonozás; Fürdőszoba átalakítás. Előre rögzített ár, határidők.

 • Ház felújítás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyorsan, csapatban dolgoztak. És végezetül, de nem utolsó sorban: amit ígértek, azt megvalósították azon az áron, amit megbeszéltünk. Ezúton is köszönöm a munkájukat és jó szívvel ajánlom őket másoknak is! Üdvözlettel: Császár Andrea

Új tetők építése, régi tetők felújítása szakembertől precízen és gyorsan garanciálisan ! Szolgáltatásaink: Ház felújítás; Gyerekszoba falfestés; Beton festés. Felújítás Garanciával

 • Ház felújítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.

Segítünk háza felújításában. Mindent intézünk. Komplex felújítást válallunk. Közös ingyenes konzultáció, tervezés, anyagbeszerzés és kivitelezés. Fő profilunk: Szekrény tapétázás; Fűtéscső festés; Falfestés szórópisztollyal. Rövid határidők vállalása

 • Ház felújítás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyors időpontot a profi munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Kertrendezés. Gipszkartonozás. Bontás. Ingyenes ajánlatkérés. Festés. Víz- Fűtésszerelés. Fő profilunk: Panellakás konyha felújítás; Falfestés szivaccsal; Tetőfestés. Családi ház felújítás

 • Ház felújítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Időben érkeztek, hamar végeztek. Udvariasak, segítőkészek voltak. Felelősséget vállalnak az elvégzett munkáért.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Sok éves tapasztalattal referenciákkal rendelkezünk a családiházak szerkezetépítésében. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Gipszkarton javítása; Konyhabútor festés. Minőségi munka, korrekt árak

 • Ház felújítás

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.

Reg Ermi
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építési vállalkozó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építési vállalkozó ház felújítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház felújítás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a ház felújítás átlagos díja 5400 - 10200 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan választhatunk Kaposváron?

Kaposváron a ház felújítás szolgáltatáshoz már 31 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Kaposváron?

Most 24 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok lakásfelújítás kivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: ház felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező a ház felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas