Nyaraló felújítás Kaposvár területén!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 39 kivitelező közül, 8700-16400 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kaposváron bérelj fel a legjobb szakembereket a nyaraló felújítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 kivitelező most online

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Geza

Geza

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a nyaraló felújítás Kaposváron?

8700 - 16400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Minőségi felújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Ház felújítás; Gipszkarton szerelés; Lakótelepi wc felújítás. Rövid határidők vállalása

 • Nyaraló felújítás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Teljes generálkivitelezés. Minőségi munka. Kedvező ár. Főbb szolgáltatásaink: Parketta lakkozás; Belső vakolás; Lambéria festés. Komplex ház és lakásfelújítás

 • Nyaraló felújítás

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Lakás-és Házfelújítás. Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés, Nyílászárók Cseréje, Festés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Parketta javítás; Gipszkarton vakolás; Járólap festés. Generálkivitelező

 • Nyaraló felújítás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Megkeresésre nagyon gyorsan kaptam válaszokat, és a cseréhez is időpontot. Megbeszélés szerint, időben érkezett a csapat, gyors, korrekt munkát végeztek, melyet ezúton is köszönök. Sajnos az új bojler elektronikája nem működik tökéletesen, így azt cserélni kell, ennek intézéséhez is kaptam segítséget - remélem, hamarosan rendben lesz. Ügyes, gyors és korrekt csapat, jó szívvel ajánlom.

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Gyorsaság. Szolgáltatásaink: Ház felújítás; Aluminium radiátor festés; Tetőfestés. Felújítás szakértő

 • Nyaraló felújítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Hajrá, csak így tovàbb. Nyári fivérek!

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Gyorsaság. Kiválló munkavégzés. Garancia. Fő profilunk: Bútor tapétázás; Mennyezeti repedések eltüntetése; Fürdőszoba átalakítás. Minőségi lakásfelújítás | Ingyenes helyszíni felmérés

 • Nyaraló felújítás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyszerűen működött a csapat a probléma felvételétől kezdve: gyorsak, pontosak, megbízhatóak! Bár minden és mindenki így működne ebben a világban! Hálás vagyok és elégedett! Köszönöm!

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Gipszkartonozás. Felújítás. Kertrendezés. Ingyenes ajánlatkérés. Burkolás. Festés. Szolgáltatásaink: Fűrészporos tapétázás; Dekor glettelés; Mennyezet festés. Idei technológia, tavalyi árak

 • Nyaraló felújítás

  2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező nyaraló felújítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nyaraló felújítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a nyaraló felújítás átlagos díja 2700 - 5100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Kaposváron a nyaraló felújítás szolgáltatáshoz már 34 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakásfelújítás kivitelezőt Kaposváron?

Jelenleg 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NYARALÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek lakásfelújítás kivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: nyaraló felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező a nyaraló felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas