Kémény kivezetés tetőn javítás Kaposvár területén!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 kéményépítő közül! Korrekt kémény kivezetés tetőn javítás árak — 3400-6500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 kéményépítő most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény kivezetés tetőn javítás Kaposváron?

3400 - 6500 Ft/m

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

A STEICO ZELL befújt hőszigetelés kiválóan alkalmas bármely épületszerkezet szigetelésére. Hatékony és ideális megoldás a szabadon fújt rácsos tetők hőszigeteléséhez is.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt partner

Ereszcsatorna tisztítás, javítása, felszerelése korrekt áron. Kedvező szerelési munkadíj! Ereszcsatorna felrakás gond nélkül. Minőségi munkavégzés, Budapesten és Pest...

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Most vásároltam a Cégtől másodjára. Apróbb bakik becsúsztak, de hajlandóak a kompromisszumos korrekcióra! Csak ajánlani tudom a Csapatot! Legközelebb is tőlük rendelek!

Ereszcsatorna készítését, javítását vállaljuk. Határidőre, garanciával. Akár hétvégén is! Ereszcsatorna tisztítás. Tető javítás. Cserepeslemez fedés. Cserépfedés. Lemezfedés készítés. Típusok: ács munka, tetőfedés, bádogos munka.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Tényleg értenek a tetőhöz 😁

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Rövid határidő. Garancia. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész eladók!

Csaba B
2 éve

Legyen szó tetőfedésről vagy komplett tetőről mi lebontjuk. Korrekt árak, gyors kezdés. Régi tetőszerkezet vagy cserép fedés bontása szakszerűen. Nézze meg árainkat! Profi Bontó Csapat. Szerkezetbontások. Kezdés akár azonnal. Korrekt Elszámolás.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Vevőközpontúak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény kivezetés tetőn javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény kivezetés tetőn javítás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a kémény kivezetés tetőn javítás átlagára 3200 - 6000 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Kaposváron?

Jelenleg 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY KIVEZETÉS TETŐN JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kéményépítő?

Egy kéményépítő ezzel a munkával bízható meg: kémény kivezetés tetőn javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kéményépítő?

Egy megbízható kéményépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kéményépítőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas